(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
TOOLS Savonlinna

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
TOOLS Finland on pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeidentoimittaja. Toimipisteitä on Suomessa 27 paikkakunnalla. TOOLSin henkilöstö Suomessa käsittää noin 300 myynnin ja sitä tukevien toimintojen ammattilaista. Olemme kasvava ja kehittyvä organisaatio, jonka johdosta tarvitsemme jatkuvasti uusia tekijöitä joukkoomme.

Haemme asiakasyrityksellemme TOOLS Finlandille TEKNISTÄ MYYJÄÄ Savonlinnaan.

Teknisen myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelun ja myynnin hoitamisen lisäksi varastologistiikan hallinta, tavaran vastaanotto, tilausten käsittely, tuotteiden hyllytys varastossa ja myymälässä sekä inventointi. Tekninen myyjä myös toimittaa tavaraa asiakkaille ja hoitaa hyllytyspalveluita suoraan TOOLSIN asiakkaiden luona.

Olethan asiakaspalveluhenkinen ja aktiivinen työntekijä. Eduksi katsotaan tekninen tai kaupallinen koulutus sekä aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vielä valmis ammattilainen, sillä enemmän ratkaisee asenteesi ja halu oppia!

Työsuhde käynnistyy määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua suoraan asiakasyritykseen vuokra-ajan jälkeen. Tarvittaessa lisätietoa antaa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Työ alkaa 1.2.2020, joten jätä hakemus mahdollisimman pian ohessa olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.