(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Lasiluoto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsimme nyt myyntitiimin vahvistukseksi teknistä myyjää Piikkiön toimipisteeseen
 

Tehtävänkuva:

Teknisenä myyjänä vastaat rakennuslasien projektimyynnistä ja työskentelet pääasiallisesti Piikkiön toimipisteestä käsin. Hoidat yrityksen nykyisiä asiakkuuksia ja lisäksi teet myös uusasiakashankintaa. Asiakkaina sinulla on julkisivurakentajia sekä metalli- ja puuteollisuuden yritysasiakkaita. Tarjoat monipuolisia rakennuslasiratkaisuja laajasta valikoimasta asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Vastaat tarjouspyyntöihin, lasket tarjouksia, teet teknistä määrälaskentaa ja hoidat asiakaspalvelua puhelimitse. Huolehdit yhteydenpidosta myös tavarantoimittajille esim. tilausten aikatauluja koskevissa asioissa sekä toimitusseurannasta. Kotimaisten asiakkaiden lisäksi asiakassalkustasi löytyy myös kansainvälisiä yritysasiakkaita, joten toivomme sinun pystyvän hyödyntämään työkielenä myös englantia. Olet vahva tiimipelaaja ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimin sekä tuotannon kanssa.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kokemusta teknisestä myynnistä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen projektimyynnistä rakennusalalta sekä rakennusteknisen osaamisen. Osa myyntiprosesseista on pitkiä ja tämä vaatii myyjältä pitkäjänteisyyttä sekä aktiivisuutta pysyä jatkuvasti tilanteen tasalla. Sinulla on proaktiivinen, järjestelmällinen ja huolellinen työskentelyote. Nautit asiakassuhteiden kehittämisestä ja niiden arvon kasvattamisesta. Haluat työskennellä osana rakennuslasien rautaista ammattilaistiimiä ja kehittyä toimialan ammattilaiseksi. Saat aiempaan kokemukseesi sopivan perehdytyksen, jotta pääset hyvin työhön käsiksi.

Odotamme Sinulta:

- Kokemusta teknisestä myynnistä (kokemus projektimyynnistä katsotaan eduksi)
- Teknistä taustaa ja/tai rakennusalan kokemusta tai koulutusta
- Hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja
- Tavoitteellista ja ratkaisukeskeistä otetta myyntityöhön
- Mahdollisuutta oman auton käyttöön

Tarjoamme Sinulle:

- Vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan perinteikkäässä perheyrityksessä
- Vakavaraisen ja hyvämaineisen yrityksen työnantajaksesi
- Laadukkaat tuotteet myytäväksesi
- Kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen tehtävässäsi menestymiseen
- Kiinteän palkkauksen

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisää hakemukseen palkkatoiveesi.
 

Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 22.10.2019 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, p. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.