Tekninen myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Etsimme nyt asiakkaillemme teknistä myyjää Uudenmaan alueelle vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin.

Työtehtävissäsi

Olet vastuussa niin uusasiakashankinnasta kuin omien asiakassuhteidesi ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Vastaat teknillisen alan pariin sijoittuvien tuotteiden sekä niiden lisäpalvelujen myynnistä. Pyrit löytämään tuotevalikoimasta palvelukokonaisuuden, joka parhaiten ratkaisisi asiakkaan tarpeet. Asiakkainasi ovat yritykset esimerkiksi teollisuuden, kiinteistöpuolen sekä ravintola- ja vähittäiskaupan alalta. Työ saattaa sisältää myös liikkumista Uudenmaan alueella, jolloin käyt asiakastapaamisissa verkostoitumassa mahdollisten asiakaskontaktien luomiseksi ja ylläpitämiseksi. 

Odotamme sinulta

Aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä. Kokemus teknisen myynnin, kuten esimerkiksi talotekniikan tai ilmalämpöpumppujen myynnistä katsotaan eduksi. Olet myyjänä aktiivinen, iloinen ja ratkaisukeskeinen. Kuuntelet asiakasta ja haluat kartoittaa tämän tarpeet ja lopulta klousata kaupan oikealla hetkellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä kentällä sekä heidän auttamisesta arjen haasteissa. Sinulla on aitoa halua ja asennetta kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi ja kehittää omaa osaamistasi entistä vahvemmaksi. 

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivista ja monipuolista työympäristöä. Sinut perehdytetään laajasti yrityksen toimintatapoihin, kulttuuriin sekä myytävään tuotteeseen. Työskentelet mielenkiintoisten työtehtävien parissa osana tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja työnteko on hauskaa. Työ tarjoaa todellisen mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi ratkaisumyynnin osalta. 

Hakuprosessi

Kerro meille tarkemmin teknisen myynnin osaamisestasi ja kokemuksestasi täyttämällä hakulomake verkkosivujemme kautta. Muistathan liittää mukaan hakemuksesi ja CV:si. Huomaathan, että tehtävään voit hakea ainoastaan verkkosivujemme hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa

Heräsikö sinulla kysyttävää?

Yhteydenottoasi odottaa WorkPower 360° tiimin HR-konsultti

Heta Rohkimainen, heta.rohkimainen@workpower.fi +358 40 630 8101

Avainsanat: myynti, myyjä, tekninen myynti, myynti-insinööri

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot