(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Oletko rohkea, tavoitteellinen ja haasteista nauttiva tiimipelaaja? Haluatko yhdistää työssäsi myynnin ja tekniikan?

Haemme dynaamista ja oma-aloitteista teknisen myynnin ammattilaista (tai tulevaa ammattilaista) vahvasti kasvavaan Barona Engineering -tiimiin. Tiimimme on erikoistunut laadukkaan rekrytointipalvelun tuottamiseen teknisissä asiantuntijatehtävissä. Tarjoamamme tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen.

Teknisen myyjän roolissa vastaat itsenäisesti sinulle nimettyjen asiakkuuksien avaamisesta, kehittämisestä ja laajentamisesta. Kaupalliset sopimukset ja tarjoukset kuuluvat myös tehtäviisi sinun vastuullasi olevien asiakkuuksien osalta. Aktiivisen asiakastyön lisäksi teet myös yhteistyötä Baronan eri alueellisten toimistojen kanssa ja tuet heitä teknisen alan palvelujen myyntityössä.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta esimerkiksi teknilliseltä tai kaupalliselta alalta sekä kiinnostusta ja aikaisempaa työkokemusta asiakastyön parista. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englannilla. Olet joustava ja oma-aloitteinen henkilö, joka ottaa vastuun omasta tekemisestään. Vastuun myötä saat myös vapautta toteuttaa rooliasi kohti tuloksia parhaaksi katsomallasi tavalla.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän alansa johtavassa yrityksessä osana tiivistä ja dynaamista asiantuntijatiimiä. Pääset tutustumaan näköalapaikalta Suomen johtaviin tekniikan alan yrityksiin sekä syventämään myynnin ja tekniikan osaamistasi. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa. Toimipisteemme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Veli-Matti Kaunismäki numerosta 050 317 0418.