(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Sofeltech Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019
Sofeltech Oy
Sofeltech Oy on kotkalainen vuonna 1989 perustettu perheyritys. Sofeltech on täyden palvelun elektroniikkatalo, joka työllistää 18 alan ammattilaista. Toimintamme perustana on elektroniikan kokoonpano, testaus sekä kaikki elektroniikan suunnittelu- ja ohjelmointipalvelut. Valmistamme myös omia tuotteita, kuten liiketunnistimia, hämäräkytkimiä, himmentimiä ja uusimpina tuotevalikoimassa myös langattomia tuotteita. Asiakkaitamme ovat suomalaiset vientiyritykset ja tulevaisuudessa tavoittelemme myös omaa vientiä. Asiakkaitamme ovat mm. sähkötukku- ja urakointiliikkeet, valaisinvalmistajat, omia elektroniikkatuotteita valmistavat ja myyvät yritykset, piirikorttikokoonpanoa ja teknistä alihankintaa tarvitsevat yritykset.
Toimenkuva
Etsimme teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tulet vastaamaan laitemyynnistämme ja olet avainasemassa uusien projektien teknisestä kanssakäymisestä asiakkaiden ja suunnitteluosastomme kanssa. Tehtävääsi kuuluu mm. nykyisten asiakassuhteiden ylläpito ja uusien tuoteratkaisujen ideointi yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehtävänäsi on myös etsiä aktiivisesti uusia asiakkuuksia tarjoten heille nykyisiä tuotteitamme sekä olla mukana uusien tuotteiden ideoinnissa ja kehityksessä. Työn kuva pitää sisällään koko myyntiprosessin asiakkaan kontaktoimisesta kaupan päättämiseen.
Tarjoamme sinulle itsenäisen työn sekä laadukkaan tuotevalikoiman ja kannustavan palkkausmallin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta myynnillistä, aktiivista asennetta ja halua menestyä kanssamme mukavassa työporukassa. Olet valmis tekemään pitkäjänteistä, peräänantamatonta työtä joka vaatii huolellista organisointia ja etukäteissuunnittelua myynnin kasvattamiseksi. Viihdyt tien päällä ja sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Taloudellinen menestyskään ei ole pahitteeksi; haluat että ahkeruutesi ja osaamisesi näkyy myös palkassasi. Sinulla on kaupallisen koulutuksen lisäksi hyvät tietotekniset taidot ja hallitset suomen kielen lisäksi englannin sujuvasti. Työssä menestymisessä auttaa, jos olet aikaisemmin tehnyt yhteistyötä kiinteistöautomatiikan urakoitsijoiden ja suunnittelutoimistojen kanssa. Myyntikokemus
tukkuliikkeiden ja isännöintitoimistojen puolelta olisi jo täydellinen avain onnistumiseen!
Muut tiedot
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 28.6.2019 mennessä osoitteeseen kotka@vmp.fi. Laita sähköpostiotsikkoon merkintä ”tekninen myyjä, Kotka”.
Lisätietietoja tehtävästä:
Johanna Piirto
VMP Group Kotka
Puh. 044-2400986
kotka@vmp.fi
Kesto
Vakinainen
Lisätietoja
Johanna Piirto, kotka@vmp.fi, 0442400986
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.06.2019 mennessä.