(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Asiakkaamme on yksi Suomen suurimpia betonisia valmisosia toimitila-, teollisuus- ja asuntokohteisiin valmistava yksityinen betonialan perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita rakennuselementtejä, valmisbetonia ja betonirakentamiseen liittyviä palveluja asiakkaiden tarpeisiin. He hakevat kauttamme myyntitiimiinsä vahvistukseksi myyntihenkistä, alaa tuntevaa TEKNISTÄ MYYJÄÄ.  Tehtävässäsi vastaat - betonielementtituotteiden teknisestä myynnistä sekä uusille asiakkaille että olemassaoleville asiakkaille yhdessä myyntitiimin kanssa - toimit asiakaskohtaisesti, kehität jatkuvasti asiakasyhteistyötä löytääksesi oikeat tekniset ratkaisut asiakkaille - päivittäinen asiakaskontaktointi - hinnoittelu, tarjousten tekeminen yhdessä muun henkilöstön kanssa - projektien hoito ja seuranta
- markkinoiden seuranta ja analysointi
Tehtävässä menestyminen edellyttää: - aiempaa työkokemusta betonielementtialalta ja tuloksellisesta teknisestä myynnistä - soveltuvaa insinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa - myyntihenkisyyttä, periksiantamattomuutta, ns. "myyjän geeniä" - ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn - erinomaisia vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja - matkustusvalmiutta jonkin verran koko Suomen alueella - nykyaikaisia it-taitoja

Henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen. Aloitus sopimuksen mukaan. Toimipisteesi sijaitsee Nurmijärvellä.

Asiakkaamme tarjoaa

- monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä teknisen ratkaisumyynnin parissa
- toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen
- osaavan ja luotettavan yrityksen, jossa työskennellä ja mukavat työkaverit
- kilpailukykyisen palkkauksen

Lisätiedot: rekrytointikonsultti Pirjo Häyhä-Salovaara, puh. 0400 728 748, pirjo.hayha-salovaara@aaltovoima.fi

Haluatko ottaa haasteen vastaan? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytätkö ystävällisesti sähköisen hakulomakkeemme. Muistathan liittää mukaan CV:si. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.