(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Tools Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme, TOOLS Finlandille asiakasvastaavaa teknistä myyjää Mänttään. Asiakasvastaava tekninen myyjä toimii asiakasrajapinnassa vastaten koko myyntiprosessista, alkaen asiakkuuden prospektoinnista aina jälkimarkkinointiin saakka. Työn keskeisin sisältö on uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen. Myytävänäsi on teollisuuden ykköstuotteet ja asiakaskuntasi koostuu sekä isoista että pienistä yritysasiakkaista.

Etsimämme henkilö toimii joustavasti ja itsenäisesti. Työskentelet sekä asiakkaiden luona kentällä että toimipisteessämme. Olet pitkäjänteisesti syventämässä olemassa olevia asiakassuhteita tarjoamalla heille oikeanlaisia ratkaisuja sekä kehität yhtiön tuotteiden kokonaismyyntiä, myyntimallia ja asiakastyöskentelyä. Työnkuvaasi kuuluu myös tarjousten ja tilausten laadintaa. Otat vastuuta Mäntän seudun asiakaskunnasta mutta mahdollisuuksien mukaan voit työskennellä myös osittain Jämsän toimipisteellämme.

Kokemukseltasi voit olla joko vasta koulusta valmistunut tulevaisuuden myyntitykki tai kokeneempi teknisen alan ammattilainen, jolla on asiakaskuntaa jo ehkä valmiina. Koulutuspohjasi voi olla tekninen tai kaupallinen, sillä tärkeintä on myyntihenkisyys ja ymmärrys teollisuusasiakkaiden liiketoiminnasta. Tietotekniikan sujuva hyödyntäminen helpottaa työssä onnistumista. Arvostamme aktiivista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta. Into ja aito kiinnostus tuotteisiin sekä asiakkaan tarpeen ratkaisuun merkitsevät eniten!

TOOLS Finland tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän kasvavassa yrityksessä ja vakaan työnantajan palveluksessa. Työympäristö on välitön ja töitä tehdään tosissaan mutta pilke silmäkulmassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö solmii sopimuksen suoraan TOOLS Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Kaisa Lukkarinen puh. 050 3025852