Tekninen myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakkaillemme teknistä myyjää Uudenmaan alueelle.

Työtehtävissäsi

Olet vastuussa niin uusasiakashankinnasta kuin omien asiakassuhteidesi ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Vastaat puhdistusteknologian pariin sijoittuvien tuotteiden sekä niiden lisäpalvelujen myynnistä. Kierrät omalla autollasi Uudenmaan alueella, käyt asiakastapaamisissa verkostoitumassa mahdollisten asiakaskontaktien luomiseksi ja ylläpitämiseksi. Pyrit löytämään tuotevalikoimasta palvelukokonaisuuden, joka parhaiten ratkaisisi asiakkaan tarpeet. Asiakkainasi ovat yritykset esimerkiksi teollisuuden, kiinteistöpuolen sekä ravintola- ja vähittäiskaupan alalta.

Odotamme sinulta

Aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä. Olet myyjänä aktiivinen, iloinen ja ratkaisukeskeinen. Kuuntelet asiakasta ja haluat kartoittaa tämän tarpeet ja lopulta klousata kaupan oikealla hetkellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä kentällä sekä heidän auttamisesta arjen haasteissa. Sinulla on aitoa halua ja asennetta kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi ja kehittää omaa osaamistasi entistä vahvemmaksi. Aiempi kokemus teknisen myynniin, kuten esimerkiksi talotekniikan tai ilmalämpöpumppujen myynnistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivista ja monipuolista työympäristöä. Sinut perehdytetään laajasti sekä yrityksen toimintatapoihin ja kulttuuriin että myytävään tuotteeseen ja toimintatapoihin. Työskentelet mielenkiintoisten työtehtävien parissa osana tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja työnteko on hauskaa. Työ tarjoaa todellisen mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi ratkaisumyynnin osalta. Palkkaus on kannustava ja onnistumisista palkitaan reilusti. Pystyt siis omalla toiminnallasi vaikuttamaan siihen, miltä kuukausipalkkasi näyttää.

Hakuprosessi

Oletko etsimämme teknisen myynnin osaaja? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen ja cv:n kera viimeistään 26.5. mennessä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa

Workpower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi

                             HR-Trainee Emilia Järvenpää 044 7455170, emilia.jarvenpaa@workpower.fi

Avainsanat: myynti, provisio, vakituinen, myyjä, tekninen myynti, myynti-insinööri

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266595
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Kirkkonummi, Lohja, Siuntio, Vantaa, Vihti