(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Onko sinulla vahvat asiakaspalvelutaidot ja haluat työskennellä myynnin parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme TEKNISTÄ MYYJÄÄ Akaaseen.

Tehtäviisi kuuluu myydä asiakkaamme tuotteita ja palveluita ympäri Suomea . Työ on BtoB myyntiä  ja vastaat myös uusasiakashankinnasta. 

Odotamme sinulta innostunutta ja vastuullista otetta sekä hyvää sosiaalisia taitoja asiakaspalvelutyössä. Olet myös aktiivinen ja sinulla on tahtoa tuloksen tekoon sekä näyttöä siitä. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä yhdessä muun tiimin kanssa. Työ edellyttää teknistä peruskoulutusta. Työkokemus valaistusalasta on ehdoton vaatimus. Oman auton käyttö työsuhteen alussa on välttämätön. Eduksi luemme ulkomaankaupan osaamisen.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työnkuvan yrityksessä, jossa sinulla mahdollisuus kehittää taitojasi. Työajat sijoittuvat  maanantaista perjantaihin klo 7 - 17 välille, mutta odotamme työntekijältä myös joustoa näiden suhteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


Kiinnostuitko? Hae tehtävään wwww.personalhuset.fi mahdollisimman pian sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 31.5.2019.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? www.hyvää-työtä.fi