(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Teamtechille teknistä myyjää Uudenmaan alueelle.

Fresh Wash on ilmalämpöpumppujen, puhallinkonvektorien ja jäähdyttimien johtava puhdistusmenetelmä, jolla tarjoamme mitattavissa olevaa hyötyä. "Kotikonstein" osia ei saa tarpeeksi tarkasti puhdistettua, vaan likaa, pölyä ja rasvaa jää koneen sisään. Fresh Wash on uniikkimenetelmä, jota käyttää jo kymmenen yritystä ympäri Suomen.Menetelmä sopii myös erinomaisesti kiinteistöissä tehtäviin pesuihin.

Työtehtävissäsi

Olet vastuussa niin uusasiakashankinnasta kuin omien asiakassuhteidesi ylläpitämisestä ja kehittämisestä. Vastaat Fresh Wash -puhdistusmenetelmän ja siihen liittyvien lisäpalvelujen myynnistä. Kierrät omalla autollasi Uudenmaan alueella, käyt asiakastapaamisissa sekä verkostoidut mahdollisten asiakkaiden löytämiseksi tai ylläpitämiseksi. Pyrit löytämään tuotevalikoimasta palvelukokonaisuuden, joka parhaiten ratkaisisi asiakkaan tarpeet. Asiakkainasi ovat yritykset esimerkiksi teollisuuden, kiinteistöpuolen sekä ravintola- ja vähittäiskaupan alalta.

Odotamme sinulta

Aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä. Olet myyjänä aktiivinen, iloinen ja ratkaisukeskeinen. Haluat kuunnella asiakasta ja kartoittaa tämän tarpeet ja lopulta klousata kaupan oikealla hetkellä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja nautit asiakkaiden parissa työskentelystä kentällä sekä heidän auttamisesta arjen haasteissa. Sinulla on aitoa halua ja asennetta kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi ja kehittää omaa osaamistasi entistä vahvemmaksi. Aiempi kokemus talotekniikan alalta tai ilmalämpöpumppujen myynnistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden päästä osaksi innovatiivista ja monipuolista työympäristöä. Sinut perehdytetään laajasti sekä yrityksen toimintatapoihin ja kulttuuriin että myytävään tuotteeseen ja toimintatapoihin. Työskentelet mielenkiintoisten työtehtävien parissa osana tiivistä tiimiä, jossa tuetaan toisia ja työnteko on hauskaa. Työ tarjoaa myös todellisen mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi ratkaisumyynnin osalta. Palkkaus on kannustava ja onnistumisista palkitaan reilusti. Pystyt siis omalla toiminnallasi vaikuttamaan siihen, miltä kuukausipalkkasi näyttää.

Hakuprosessi

Oletko etsimämme teknisen myynnin osaaja? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen ja cv:n kera viimeistään 28.4. mennessä. Aloitamme hakijoiden käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa

Workpower 360° HR-koordinaattori Erica Ollikainen 040 6308101, erica.ollikainen@workpower.fi

Avainsanat: myynti, provisio, vakituinen, myyjä, talotekniikka