(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Teamtechille TEKNISTÄ MYYJÄÄ Uudellemaalle.

Fresh Wash on ilmalämpöpumppujen, puhallinkonvektorien ja jäähdyttimien johtava puhdistusmenetelmä, jolla tarjoamme mitattavissa olevaa hyötyä. "Kotikonstein" osia ei saa tarpeeksi tarkasti puhdistettua, vaan likaa, pölyä ja rasvaa jää koneen sisään. Fresh Wash on uniikkimenetelmä, jota käyttää jo kymmenen yritystä ympäri Suomen.Menetelmä sopii myös erinomaisesti kiinteistöissä tehtäviin pesuihin.


Teknisen myyjän tehtävässä vastaat pääsääntöisesti Fresh Wash puhdistusmenetelmän myynnistä yritysasiakkaille eli esimerkiksi erilaisiin toimitiloihin, kiinteistöihin, ravintoloihin, kauppakeskuksiin sekä teollisuuteen. Teet uusasiakashankintaa erilaisilla keinoilla kuten soittamalla, verkostoitumalla sekä käymällä asiakkailla suoraan. Kartoitat organisaatioiden tarpeita ja räätälöit edustamistasi palveluista ja tuotteista parhaiten asiakkaitasi palvelevia ratkaisuja. Viihdyt kenttätyössä ja nautit päivittäisistä asiakaskohtaamisista. Olet taitava asiakassuhteiden ylläpitäjä.

Odotamme sinulta kokemusta B2B-myynnistä sekä aktiivista, iloista ja myyntihenkistä työskentelytyyliä. Olet tunnollinen ja sinnikäs työntekijä, joka motivoituu sekä tuloksista että tyytyväisistä asiakkaista. Koet olevasi ratkaisumyyjä, joka arvostaa aidosti asiakkaita, mutta osaa kuitenkin sulkea kaupan tilaisuuden tullen. Voit olla myös urasi alkutaipaleella, tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja halu kasvaa teknisen myynnin ammattilaiseksi. Suureksi eduksi katsotaan talotekniikan koulutus sekä tuntemus.

Teamtech yrityksenä tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön sekä innovatiivisen myytävän tuotteen. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen tuotteisiin ja toimintatapoihin. Teamtech haluaa, että kasvat yhdessä yrityksen kanssa. Kannustava palkkaus muodostuu pohjapalkasta ja provisiosta. Pystyt itse vaikuttamaan ansioihisi omalla työpanoksellasi. Työssä kierretään omalla autolla Uudellamaalla.

Sinustako seuraava teknisen myynnin asiantuntija? Hyppää rohkeasti matkaan ja lähetä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveesi ja ansioluettelosi kera viimeistään 28.4.2019. Toimi nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.