(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
Meillä Hio-Mexillä halutaan tehdä asiat oikeasti hyvin ja tarkasti - niin, että asiakas vielä vuosienkin päästä voi ihailla, miten hienosti olemme onnistuneet

-Mika Sassi, toimitusjohtaja
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kehittymään b2b-myynnin ammattilaiseksi mielenkiintoisella ja kasvavalla alalla. Uusien yhteistyösopimusten myötä yrityksen tuoteportfolio kasvaa ja tehtävänäsi on tukea yrityksen kasvua tämän myötä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa omalla työpanoksellasi
* Itsenäisen, haastavan ja palkitsevan työn alan asiantuntijayrityksessä
* Mahdollisuuden oppia b2b-myynnistä sekä yrityksen myynnin kasvattamisesta

TYÖNKUVA

* Mallistotuotteiden myyminen eri asiakasryhmille aina maahantuojista loppukäyttäjiin
* Edustat yritystä asiakaskäynneillä
* Osaat tarvittaessa päivittää myös yrityksen Facebook ja Instagram -tilejä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet kiinnostunut tekniikasta ja persoonasi on sopivan supliikki. Työskentelet mielelläsi itsenäisesti ja haluat nähdä oman työsi tulokset. Haluat myös päästä työskentelemään vastuullisten tehtävien parissa ja mahdollisesti kasvaa uusiin rooleihin yrityksen sisällä.

Etsimämme henkilö on:


* Kiinnostus tekniikkaa tai autoalaa kohtaa
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* B-ajokortti


Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on oma auto sekä sujuva ruotsin kielen taito tai aikaisempaa kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Tuusula / Etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Hio-Mex Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Hio-Mex Oy on erikoistunut ammattiliikenteen erikoisvarusteluun ja on toiminut alalla jo 40 vuotta. Heidät on palkittu Tuusulan vuoden yrityksen 2012 ja kysynnän kasvaessa he etsivätkin vahvistusta omaan tiimiinsä.