(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Envion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Oletko intohimoinen myynnin ammattilainen, joka etsii uusia haasteita yritysmyynnin parissa?

Haemme asiakasyrityksellemme EnviOn Oy:lle myynti-insinöörin tehtävään henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. EnviOn on suomalainen yritys, joka on erikoistunut teollisuuden tuotemerkintään. EnviOn valmistaa merkintävärejä metsäkoneiden puumerkkaukseen ja spraymerkintävärejä sekä tuo maahaan laadukkaita teollisuusprinttereitä.

Myynti-insinööri toimii asiakasrajapinnassa vastaten koko myyntiprosessista, alkaen tarjousten suunnittelusta aina jälkimarkkinointiin saakka. Etsimällämme henkilöllä on näyttöjä tavoitteellisesta myyntityöstä, erityisesti yritysmyynnin tehtävistä. Toimit joustavasti ja itsenäisesti sekä liikut aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Myyntialueena Länsi-Suomen alue, mikä määritellään tarkemmin myöhemmin, joten viihdyt tien päällä ja asiakastapaamisissa. Myyntityö on itsenäistä ja vastuullista b2b-myyntiä, jossa vaaditaan työntekijältä pitkäjänteistä ja tuloshakuista otetta. Nautit teknisistä haasteista ja haluat ymmärtää asiakkaiden tarpeet sekä löytää niihin sopivat ratkaisut. Tietotekniikan sujuva hyödyntäminen helpottaa työssä onnistumista.

Vaikka tehtävänimikkeesi onkin myynti-insinööri, voit olla tai olla olematta koulutukseltasi insinööri. Suurin vaatimus on intohimoinen myyntiote ja kyky keskustella Suomen suurimpiin kuuluvien yritysten johdon kanssa.

EnviOn tarjoaa sinulle työn kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan itsenäisesti eikä haasteita puutu! Organisaatio koostuu asiantuntijoista, jotka arvostavat luotettavuutta ja avoimuutta. Osaamisesi tukena on loistavat työkaverit sekä vapaa työilmapiiri.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Toimeksianto toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö solmii sopimuksen suoraan EnviOn Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Lotta Suikkari (050 470 8331 lotta.suikkari@barona.fi)