(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Teknikum Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Teknikum Yhtiöt Oy on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni, jonka ratkaisut auttavat asiakkaita ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1989. Teknikum-konserniin kuuluvat Sastamalassa sijaitsevat Teknikum Oy Vammalan tehdas, Teknikum Oy Kiikan tehdas ja Teknikum Sekoitukset Oy Keravalla. Teknikumilla on myös myyntiyhtiö Saksassa, myyntiedustus Venäjällä, tuotantoyhtiö Kiinassa sekä unkarilainen tytäryhtiö nimeltään T-Plasztik. Konsernin henkilöstömäärä on n. 700 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 70 miljoonaa euroa. Käy lukemassa lisää asiakkaastamme osoitteessa www.teknikum.com.

Haemme nyt asiakkaallemme Sastamalaan

TEKNISTÄ MYYJÄÄ (KEY ACCOUNT MANAGER)

vastaamaan Teknikum-konsernin tuotteiden, mm. muotilla valmistettujen kumi- ja muovituotteiden myynnistä niin kotimaassa kuin Euroopassakin.

Asiakkaamme arvostaa erityisesti, jos sinulla on jo olemassa 

  • tekninen tai muu tehtävään soveltuva koulutus
  • näyttöä tuloksellisesta myynnistä
  • ymmärrystä teollisesta tuotantoympäristöstä
  • hyvä kielitaito englannin ja ruotsin osalta (muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • hyvät tietotekniset valmiudet

Lisäksi asiakkaamme odottaa, että olet toimintatyyliltäsi tavoitteellinen ja sosiaalinen tiimipelaaja, jolla asiakaspalvelutaidot ovat luonnollinen osa persoonaa. Asetat itsellesi ja muille tavoitteita ja uskallat todella haastaa itseäsi. Saat hoitaaksesi erittäin tärkeitä avainasiakassuhteita ja lisäksi lähdet ennakkoluulottomasti tavoittelemaan uusia asiakkuuksia. Projektien hallinta ja toimiminen yhdessä tuotannon kanssa ovat tehtävän hoitamisen kannalta erittäin oleellisia. Osaat ja haluat kommunikoida sulavasti eri tahojen kanssa ja luoda mukavaa ilmapiiriä ympärillesi sopivan huumorin kera. 

Asiakkaamme tarjoaa tehtävään valittavalle henkilölle vakituisen työpaikan huipputiimissä, alansa johtavassa organisaatiossa. Päätoimipaikkasi tulee sijaitsemaan Sastamalassa, mutta työ on liikkuvaa ja sinulla on oltava valmius olla matkoilla noin 100 päivää vuodessa. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattitaitoisen organisaationsa täyden tuen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö ja haet uusia myynnillisiä haasteita, lähetä hakemuksesi 20.1.2019 mennessä ansioluettelon ja palkkatoiveen kera. Lisätietoja saat soittamalla rekrytoinnissa avustavalle Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskiselle, p. 050 555 0392.