(Poistunut julkaisusta)

Tekninen Myyjä
Ultralink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen TEKNISTÄ MYYJÄÄ.

Tehtävässäsi vastaat teollisuudessa käytettävien laitteiden varaosien ja tarvikkeiden sekä renkaiden myynnistä. Toimit asiakaslähtöisesti ja osaat tarjota asiakkaalle oikean ratkaisun laajasta tuote- ja palveluvalikoimasta.

Olet kokenut myynnin ammattilainen ja sinulla on kokemusta teollisuuden alalla työskentelystä. Henkilönä olet itseohjautuva sekä innostut myynnistä. Onnistuaksesi tehtävässä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä omaat positiivisen ja toimeen tarttuvan työskentelytyylin. Työsi keskeisin sisältö on uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitäminen.

Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on tekninen ja mahdollisesti myös kaupallinen koulutus kuten esimerkiksi insinöörin tai kauppatieteilijän tutkinto. Tulet sujuvasti toimeen suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työkenttäsi on koko Suomi, jolloin sinulta löytyy myös matkustusvalmiutta. Pääset itse vaikuttamaan ja suunnittelemaan työviikkosi ja voit työskennellä myös etänä tai Tuusulan toimipisteeltä käsin.

Tehtävään valitulle Ultralink tarjoaa monipuolisen perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä puhelin- ja autoedun. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin sopimuksen mukaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Suvi Ikonen puh. 0503112330 tai sähköpostilla suvi.ikonen@barona.fi