(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Vink Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Etsimme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme Keravalle

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Tehtävässä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä sisäisten asiakkaidemme kanssa. Vastaat myynnin tuen tehtävistä sekä tilausten syöttämisestä järjestelmäämme. Hoidat tarjouksia, vastaat kyselyihin ja opastat teknisissä kysymyksissä. Tuet pääasiassa toimistolta käsin muuta myyntitiimiämme.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, mahdollisesti muovien parista sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta. Järjestelmäosaamisesi on vahvaa ja kykenet toimimaan laadukkaasti ja rationaalisesti myös paineen alla. Hoidat sujuvasti useita eri tehtäviä samanaikaisesti eteenpäin, olet nopea omaksumaan uutta ja asiakaspalveluhenkinen. Olet valmis sitoutumaan tehtävään pitkäjänteisesti.

Tarjoamme sinulle näytön paikan alansa johtavassa yrityksen parissa ja mahdollisuuden kehittyä oman alasi erikoisasiantuntijaksi. Pääset työskentelemään monipuolisessa tehtäväkentässä ottaen myös vastuuta asioiden itsenäisestä toteutuksesta. Tartu mukaan tilaisuuteen ja liity joukkoomme!

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel GROUP, Johanna Ahola, p. 0400 739 308, johanna.ahola@personnel.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.10.2018 mennessä osoitteen www.personnel.fi kautta.