(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Wallius Hitsauskoneet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Wallius Hitsauskoneet Oy
Wallius Hitsauskoneet Oy valmistaa laadukkaita, kestäviä ja kotimaisia hitsauskoneita moneen käyttötarkoitukseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat kompaktit mig/mag-puoliautomaatit korjaushitsaukseen ja ammattikäyttöön, teollisuuden raskaammat mig/mag-virtalähteet ja hitsausinvertterit. Wallius Hitsauskoneet Oy:ssä yhdistyvät nuoruuden into ja n. 70 vuoden rautainen ammattitaito. Tuotteet ovat nykyaikaisia kärkimerkkejä, jotka kestävät aikaa ja kovaakin käyttöä.
Toimenkuva
Oletko myyntiurasi alussa tai jo vanha konkari? Tässä mahdollisuus monipuoliseen ja vastuulliseen työhön. Etsimme Wallius Hitsauskoneet Oy:lle Muurlaan teknistä myyjää kotimaan myyntiin. Teknisen myyjän tehtäviin kuuluu hitsauskoneiden ja -tarvikkeiden myynti jälleenmyyjille ja yrityksille, asiakaskontaktit ja uusasiakashankinta sekä tekninen neuvonta asiakkaille. Työ sisältää myös jonkin verran matkustamista.
Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on teknisen alan osaaja (esim. sähkö/hitsaus/metalli), joka omaa vahvan myyntihenkisen asenteen. Mutta voit olla myös vanha tekijä myyjänä, jolla on vahva kiinnostus teknistä alaa kohtaan. Sinulla on yrittäjämäinen tapa toimia ja suhtaudut positiivisesti tulevaan. Odotamme sinulta itsenäistä ja tarkkaa työskentelytapaa ja joustavuutta työn suhteen. Olet oma-aloitteinen ja sosiaalinen verkostoituja.
Koulutus ja työkokemus
Kaupanala ja/tai teknisen alan koulutus, sekä sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Wallius hitsauskoneet Oy tarjoaa sinulle monipuolisen työympäristön, sekä motivoivan palkkausmallin. Jos tunnistat itsesi yllä olevasta haethan tehtävää mahdollisimman pian! Tehtävä täytetään pian sopivan henkilön löydyttyä. Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea tätä paikkaa suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme. Liitä hakemukseesi CV:si sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja voi kysellä klo 8-16 Henna Hietanen 040 8022923.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Henna Hietanen, henna.hietanen@vmp.fi, 040 802 2923
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.10.2018 mennessä.