(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Asiakkaamme toiminnan kasvaessa haemme heille teknistä myyjää Lahteen.

Asiakkaamme valmistaa alumiinisia CE-merkittyjä terassi- ja parvekelasitusjärjestelmiä. Yritys on toiminut alallaan jo 30 vuoden ajan, ja tällä hetkellä he ovat eräs Suomen johtavista terassilasituksia valmistavista yrityksistä. Nyt he hakevat teknistä myyjää, joka tulee antamaan teknisen osaamisen jälleenmyyjien asiakasprojekteihin.

Tehtävässäsi pääset osallistumaan myös yrityksen tuotekehitykseen sekä erilaisiin kehitysprojekteihin. Vastuullesi tulevat myös laatujärjestelmän ylläpito ja kehitys. Toivomme, että sinulla on insinöörin tasoinen koulutustausta ja jonkin verran työkokemusta rakennus- tai metallialalta. Työssäsi tulet tekemään myös teknistä piirtämistä. Näin aikaisempi kokemus Solidworks -ohjelman käytöstä on etu. Työssäsi olet aktiivisesti yhteydessä olemassa oleviin asiakkaisiin, joten myyntihenkisyys on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää. Englannin ja ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi.

Työpaikka sijaitsee Lahdessa hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Kyseessä on vakituinen päivätyö ja työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, niin laitathan hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kestäessä, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.