(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Proventia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Haemme nyt

 

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

 

myymään Test Solutions -liiketoiminta-alueella tekemiämme innovatiivisia, modulaarisuuteen perustuvia testauslaboratorioita, jotka soveltuvat polttomoottoreiden, ajoneuvojen voimalinjojen sekä e-komponenttien, esimerkiksi sähkömoottoreiden ja akkujen, testaukseen.

Olet koulutukseltasi insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on hyvä ymmärrys ajoneuvojen, työkoneiden tai niiden voimalinjojen testaamisesta.

Omaat kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelutehtävistä ja mahdollisesti myös projektityöstä tai tuotekehityksestä. Ymmärrys polttomoottoreista, hybridivoimalinjoista ja sähköisistä ajoneuvoista on eduksi. Sinulla on kyky omaksua nopeasti teknistä tietoa ja pystyt hahmottamaan laajojakin kokonaisuuksia. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja yhteistyökykyinen.

Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten edellytämme sinulta sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muu kielitaito on eduksi. Työtehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessämme, jossa on aitoa intoa tekemiseen. Proventialla sinulla on myös hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen joustavassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä.

Hakuaika tehtävään päättyy ke 24.10.2018.