(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN MYYJÄ
FläktGroup Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

FLÄKTGROUP KASVAA – TULE MUKAAN MENESTYKSEEN!

HALUATKO TEHDÄ TEKNISTÄ MYYNTITYÖTÄ PARHAASSA SEURASSA?

Tiimimme tarvitsee vahvistusta, ja paikka on varattu sinulle. Tehtäväsi on myydä ja markkinoida uuden tuotesarjamme ilmankäsittelykoneita asiakkaillemme, joita ovat mm. suunnittelijat, urakoitsijat, rakennusliikkeet sekä kiinteistöjen omistajat ja rakennuttajat. Osa tehtävistä on uusien asiakkaiden hankintaa ja uusien toimintamallien rakentamista. Osa työstä painottuu jo olemassa olevien asiakkuuksien hyvään hoitamiseen. Tiimisi ja työpöytäsi ovat Espoossa.

Uusi tuotesarja käsittää toimintavalmiita (Plug and Play) ilmankäsittelykoneita, joiden toimintojen runsaus ja laaja valikoima eri ilmavirta-alueilla mahdollistavat niiden käytön useissa eri sovelluksissa. Tehtäväsi on siten myös uusien toimintamallien rakentamista eri sidosryhmien välille ja eri tiimiemme ja tukiryhmiemme välille.

Odotamme sinulta halua tehdä myyntityötä hyvässä tiimissä alan johtavien ammattilaisten kanssa. Sinulla on muutaman vuoden kokemus teknisestä B2B-myynnistä tai asiakaspalveluhenkisestä suunnittelu- tai konsultointityöstä rakennus- tai ilmankäsittelyalalta. Sopiva koulutustausta on vaikkapa talotekniikka, esim. LVI-, kone-, energiatekniikka tai automaatio. Kansainvälisessä ympäristössämme tarvitset vähintään kohtuullista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Olet myyntihenkinen ja tuloshakuinen ja sinulla on aito halu ja kiinnostus kehittyä ilmankäsittelyratkaisujen myynnin huippuammattilaiseksi. Arvostamme sähkö- ja automaatiojärjestelmien tuntemusta sekä kokemusta HVAC-projektien johtamisesta. Asiakaskeskeisyys on meille tärkeää, joten edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa sekä kykyä havaita ja ymmärtää asiakkaan tarpeet.

Tarjoamme sinulle perusteellisen perehdytyksen ja jatkuvaa koulutusta tehtäviisi. Lisäksi tarjolla on alan johtavan yrityksen ja loistavan ammattilaistiimin tuki, mikä auttaa sinua menestymään tehtävässäsi ja kehittymään ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävistä saat myyntijohtaja Hannu Rissaselta – lähetä viesti (SMS / WhatsApp) numeroon 040 868 3298, niin Hannu soittaa sinulle.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 23.9.2018 mennessä.