(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Teknosafe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018
Teknosafe Oy
Teknosafe Oy hakee kauttamme teknistä myyjää. Teknosafe Oy on 1981 perustettu palo- ja työturvallisuustuotteiden erikoisliike. Teknosafe Oy palvelee Imatran toimitiloista käsin asiakkaita kaikkialla Suomessa. Asiakaskunta koostuu pääosin teollisuusyrityksistä ja aluepelastuslaitoksista. Teknosafe Oy maahantuo pääosan tuotteistaan itse ja vastaa myös niiden huollosta. Liikevaihto yrityksellä on 3,4 milj. euroa ja työntekijöitä on tällä hetkellä 10.
Toimenkuva
Haettavan teknisen myyjän toimialue on Etelä-Karjalan alue. Myytävät tuotteet ovat pääosin työturvallisuutta parantavia tuotteita, lisäksi paloturvallisuustuotteet kuuluvat myös tietyin osin toimialueeseen. Käytännössä noin puolet työstä tehdään Imatran toimipisteellä ja toinen puoli asiakasyrityksissä Etelä-Karjalan alueella. Tehtävä koostuu asiakastapaamisista teollisuusyrityksissä, rakennusliikkeissä ja konepajoissa ja siellä tapahtuvasta myynnistä lisäksi yrityksen toimipisteen myymälämyyntiä voi olla ajoittain.
Odotamme sinulta
Tehtävässä onnistumisen edellytys on myyntihenkinen luonne ja/tai näyttö onnistuneesta myyntityöstä, kuten myös aktiivisuus ja oma-aloitteisuus asiakassuhteiden hoidossa. Lisäksi toivomme, että olet sosiaalinen, sinulla on ulospäin suuntautunut luonne sekä kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tekniikan ymmärrys ja kiinnostus tekniikkaa kohtaan ovat tärkeitä asioita tehtävän hoidossa.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävään ei vaadita tiettyä pohjakoulutusta, mutta tekninen tai kaupallinen koulutustausta on eduksesi.
Muut tiedot
Tehtävässä on kiinteä kuukausipalkka, noudatettava työehtosopimus on kaupan alan sopimus. Palkkauksesta on mahdollisuus neuvotella. Toivomme, että sinulla on oma auto käytössäsi.
Hae tehtävää 19.8.2018 mennessä täyttämällä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja klikkaamalla haettavaa tehtävää tai lähetä hakemus ja CV sähköpostilla hanna.anttonen@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa ma-pe klo 9-15 Hanna Anttonen puh. 040 307 5604, hanna.anttonen@vmp.fi.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.08.2018 mennessä.