(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Suoja-Expert

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Löytyykö sinulta ymmärrystä rakennustoimialasta, ja etsit nyt seuraavaa haastetta työelämässäsi? Haluaisitko tehdä mielenkiintoista, tärkeää ja vastuullista konsultoivaa myyntityötä ilman uusasiakashankinnan painetta, alansa markkinajohtajalla osaavassa tiimissä? Etsimme nyt Espoon toimipisteeseemme kokoaikaista

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

kehittymään alan ammattilaiseksi. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai urasi alkutaipaleella.

Me tarjoamme sinulle toimialan markkinajohtajan ja arvostetun yrityksen tuotteet ja palvelut sekä kilpailukykyisen palkkauksen kokemukseesi pohjautuen. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen, unohtamatta loistavia kehittymismahdollisuuksia yrityksessä ja muun konsernin puolella. Meillä pääset kokeneiden tekijöiden oppiin, mukavaan porukkaan mielenkiintoiselle ja uniikille alalle, konsultoivaan myyntityöhön.

Suuri osa myynnistä tapahtuu asiakkaiden tarjouspyyntöjen perusteella puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Teet tarjouksen asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja hoidat asiakkaan tarjouspyyntöprosessin kokonaisvaltaisesti ja laadukkaasti alusta päätökseen saakka. Perehdytämme sinut tehtävään ja pääset kokeneiden tekijöiden oppiin. Välillä työssä käydään konsultoimassa asiakkaita myös rakennustyömailla rakennusprojektin eri vaiheissa.

Toivomme, että olet myynnillinen ja aktiivinen persoona. Hyvät neuvottelutaitosi sekä kykysi kuunnella asiakasta auttavat sinua muodostamaan ratkaisuja, jotka palvelevat parhaiten asiakkaan kokonaistarvetta. Tärkeintä olisi, että sinulla on ymmärrystä rakennustoimialasta ja osaat lukea rakennuspiirrustuksia. Joustavuutesi, oma-aloitteisuutesi sekä halusi menestyä myynnillisesti auttavat viihtymään tehtävässä. Näiden lisäksi olisi mukavaa, mutta ei pakollista, jos sinulta löytyisi Autocad ja / tai SolidWorks osaamista, sekä kokemusta ERP Microsoft Dynamics NAV ja Office-ohjelmien käytöstä. Ymmärrys rakennustoimialasta ja rakennuspiirrustuksista on tärkeintä. Lisäksi etsimme sopivan rohkeaa ja innostunutta ihmistä tiimiimme, jolla ei mene sormi suuhun asiakkaiden rakennusprojekteja konsultoidessa.

Ethän epäröi hakea, jos tehtävä tuntuu omalta, me haluamme kuulla sinusta!

Lisätietoa tehtävästä antaa Rainmakerin rekrytointikonsultti Ilona Järventaus-Kiiski, p. 050 5376213 torstaina 5.7. klo 14-15 tai maanantaina 30.7. klo 10-12.

Täytä hakemus pian osoitteessa:
https://rainmakeroy.teamtailor.com/jobs/108530-tekninen-myyjaespoo/applications/new - kuitenkin viimeistään 31.7. mennessä. Etenemme valinnoissa elokuun alussa pikaisella aikataululla.

Tehtävän perustiedot:

Paikkakunta: Espoo
Työaika: kokoaikatyö
Kokemus: ymmärrys rakennustoimialasta, myynnillisyys