(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Ulvilaan teknistä myyjää vastaamaan Ruotsin alueen myynnistä.

Asiakkaamme toimii teollisuuden alalla. Haemme sujuvasti ruotsia puhuvaa henkilöä eläkkeelle siirtymisen myötä. Vastaat myynnistä Ruotsin alueelle, vastaanotat tilauksia sekä teet uusasiakashankintaa työn käytyä tutuksi. Sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä sekä asiakassuhteiden ylläpidosta. Olet kiinnostunut tekniikasta ja sinulla on aiempaa tietämystä esimerkiksi varaosista tai hydrauliikasta.

Olet sanavalmis, helposti lähestyttävä ja pitkäaikaisten asiakkuuksien hoitaminen on sinulle luontaista. Sinulla on pelisilmää ja pystyt ylläpitämään hyvää yhteistyötä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Asiakkaamme toimipiste sijaitsee Ulvilassa ja työtä tehdään sieltä käsin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja aikaa omaksua asiat. Lisäksi sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myöhemmin varaosien myyntiin. Saat mukavan ja osaavan työporukan ympärillesi. Asiakas hakee pitkäaikaista työntekijää.

Lisätietoja:
Asiakkuuspäällikkö Leena Saari
leena.saari@workpower.fi