(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Onko sinulla vahvat asiakaspalvelutaidot ja haluat työskennellä myynnin parissa?

Haemme nyt Scanclimber Oy:lle TEKNISTÄ MYYJÄÄ Pirkkalaan.

Scanclimber Oy myy ja valmistaa korkean paikan asennustöihin sekä julkisivusaneerauksiin käytettäviä SCANCLIMBER-mastolavoja sekä rakennus- ja teollisuushissejä. Viennin osuus myynnistä on 80%. Yhtiömme johto, hallinto, myynti ja markkinointi sekä osa jälkimarkkinoinnista sijaitsee Pirkkalassa. Konetuotanto on tehtaallamme Puolassa. Palveluksessamme on kaikkiaan noin 200 henkilöä.

Tehtäviisi kuuluu valmistamiemme laitteiden varaosamyynti, tilausten käsittely sekä varaosavaraston hallinta. Lisäksi osallistut päivittäiseen tekniseen asiakaspalveluun.

Odotamme sinulta innostunutta ja vastuullista otetta sekä asiakaspalveluasennetta. Työ edellyttää teknistä peruskoulutusta. Aiempi kokemus SAP järjestelmästä on hyödyksi. Kommunikoit työssäsi päivittäin englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ja mielenkiintoisen työnkuvan kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla mahdollisuus kehittää taitojasi.


Tarjoamme monipuolisen ja kokoaikaisen työn. Työajat sijoittuvat  maanantaista perjantaihin klo 7 - 17 välille, mutta odotamme työntekijältä myös joustoa näiden suhteen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään wwww.personalhuset.fi mahdollisimman pian sillä haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 17.6.2018

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!www.personalhuset.fi