(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen Teknistä myyjää työskentelemään nosto- ja siirtolaitteiden myyntitehtävien parissa.

Työtehtävässäsi

Työnkuvaasi kuuluvat tehtävät uusasiakashankinnasta, asiakkaan tarvekartoituksiin ja tarjouslaskelmien laadintaan, tuote- ja ratkaisumyynti, sekä muut monipuoliset myynnin tehtävät. Etsit asiakkaille ratkaisuja heidän tarpeisiinsa ja huolehdit asiakassuhteiden ylläpidosta sekä lisämyynnistä.

Odotamme sinulta

Olet myyntihenkinen, tulosorientoitunut ja pidät haasteista. Aiempi kokemus esim. teollisuusmyynnin parissa toimimisesta tai muu tekninen osaaminen katsotaan eduksesi. Kykenet luovalla tavalla ratkaisemaan asiakkaan ongelmatilanteita ja tuottamaan heille lisäarvoa. Viestit sujuvasti asiakkaiden kanssa niin suomeksi kuin englanniksikin, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Olet itseohjautuva ja proaktiivinen asiakastyössä, mutta työskentelet sujuvasti myös tiimissä. Tehtävässä toimimen edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle

Viihtyisän ja joustavan työympäristön ammattitaitoisten ja sitoutuneiden työkavereiden joukossa, nykyaikaisen tuote- ja myyntikoulutuksen sekä kannustavan palkitsemismallin.

Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävissä elo-syyskuun aikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen järjestelmämme kautta viimeistään 30.6 mennessä.

Lisätietoja: 

Jenni Kempas, Henkilöstökoordinaattori
040 630 8101
jenni.kempas@workpower.fi