(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
KSB Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haemme nyt oma-aloitteista ja myyntihenkistä

TEKNISTÄ MYYJÄÄ Keravan toimipisteeseemme

Tehtävässä vastaat huoltopalveluidemme myynnistä teollisuudelle. Toimenkuvaasi kuuluvat asiakaskäynnit nykyisillä asiakkaillamme ja teollisuudessa käytettävien laitteidemme huoltopalveluiden ja niihin liittyvien komponenttien myynti. Työssäsi teet myös uusasiakashankintaa ja osallistut projektimyyntiin. Teet läheistä yhteistyötä myynti- ja huoltotiimimme kanssa. Huoltoon liittyvissä asioissa hoidat myös yhteyksiä tehtaallamme ja tavarantoimittajiimme. Arvostamme teknistä osaamista ja erityisesti kokemusta teollisuudessa käytettävistä pumpuista ja venttiileistä. Viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa ja toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Suhtaudut haasteisiin positiivisesti, olet yhteistyökykyinen ja myyntihenkinen.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
  • Vähintään 5 vuoden työkokemusta teknisestä myynnistä tai huoltopalveluista
  • Oma-aloitteista ja aktiivista työskentelyotetta
  • Sujuvia yhteistyötaitoja ja myyntihenkisyyttä
  • Joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Matkustusvalmiutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä vakavaraisessa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Työssäsi pääset näyttämään kykysi ja kehittymään myynnin ammattilaisena. Lisäksi saat mukavat työkaverit dynaamisessa työympäristössä.

Kiinnostuitko? Jätä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 21.6. Lisätietoja tehtävästä antavat Talenten rekrytointikonsultit Tuija Kinnunen, 040 6735262, tuija.kinnunen@talente.fi ja Eila Karhu, 044 7730435, eila.karhu@talente.fi.

huoltosopimukset, uusasiakasmyynti, pumput, venttiilit, teollisuusmyynti, huoltopalvelut, tekninen myynti, mekaniikkainsinööri, koneinsinööri, automaatioinsinööri, sähköinsinööri, tekninen tuki, tekninen asiakaspalvelu

myyjä, myynti-insinööri, myyntipäällikkö, sales engineer, sales manager, sales, myynti, huolto, huoltopalvelut, huoltoasentaja, maintenance, huoltopäällikkö, maintenance manager, technical sales