(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Fromm Pakkaus Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Fromm Pakkaus Oy on Espoon Mikkelässä toimiva, 12 ammattilaista työllistävä, sveitsiläisen FROMM-konsernin myyntiyhtiö. Tuotevalikoimaamme kuuluvat vannehtimiskoneet ja -materiaalit, käärintäkoneet ja -kalvot sekä AIRPAD®-koneet ja kalvot. Toimimme koko Suomen alueella ja lisäksi harjoitamme vientiä Venäjälle ja Baltian maihin. Olemme osa kansainvälistä FROMM konsernia. Maailmanlaajuisesti Fromm toimii yli 30 maassa. Suomessa Fromm Groupiin kuuluu Fromm Pakkaus Oy:n lisäksi Naantalissa sijaitseva Octomeca Oy. Suomen toimintojen laajuus on yli 10 miljoonaa euroa. Lisätietoa www.fromm-pack.fi ja www.fromm-pack.com.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haemme nyt joukkoomme Etelä-Suomen alueelle

Teknistä myyjää

Vastaat alueen kenttämyynnistä itsenäisesti. Saat hoidettavaksesi jo olemassa olevan, hyvän asiakaspohjan. Tehtävääsi kuuluu myös uusasiakashankintaa.

Sinulla on useamman vuoden kokemus ja näyttö itsenäisestä sekä tuloksellisesta b-to-b-kenttämyynnistä. Koulutustaustasi voi olla tekninen ja/tai kaupallinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä orientaatiota sekä kykyä ymmärtää asiakastarpeita ja työskennellä niiden eteen pitkäjänteisesti itsenäisellä sekä suunnitelmallisella työskentelyotteella. Pärjäät englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin ja käytät perustason it-järjestelmätyökaluja vaivattomasti. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä eduksi.

Sinulle on tarjolla haastava paikka kansainvälisessä yrityksessä, jossa työskentelet itsenäisesti kuitenkin koko osaava tiimi tukenasi. Raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusjohtaja Magnus Engblom 9.3. klo 9–11 ja 13.3. klo 14–15, puh. 040 545 0906 ja MPS-konsultti Irene Turakainen 12.3. klo 12–13 ja 19.3. klo 9–10, puh. 020 746 9457. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 20.3.2018 mennessä.