(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN MYYJÄ
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

 

Haemme asiakkaallemme teknistä myyjää 

Tulet työskentelemään Eteläisen Suomen alueen suunnittelevan ja valmistavan teollisuuden ja laitevalmistajien kanssa. Tehtäväsi on hankkia sopimusasiakkaita käyttämään koneiden ja laitteiden valmistuksessa asiakasyrityksemme laadukasta tuotevalikoimaa.  Työ on aktiivista uusasiakashankintaa, joka tapahtuu pääosin henkilökohtaisissa tapaamisissa alueen yrittäjien ja yrityspäättäjien kanssa. Alueesi rajautuu karkeasti Turusta Vaasan ja Kuopion korkeudelle.

Työsi pääpaino on itsenäisessä työskentelyssä, mistä johtuen olet oma-aloitteinen, omaat vahvan itseluottamuksen ja pyrit itsenäisesti tuloksiin. Rautaisena ammattilaisena tunnistat myös organisaatioiden liiketoimintamahdollisuuksia sekä vakuutat asiakkaat asiantuntemuksellasi.

Kykenet myös luomaan omaa verkostoa ja ylläpitämään järjestelmällisesti asiakassuhteita. Osallistut säännöllisesti myynnin suunnitteluun asiakkaamme päämajassa Turussa sekä toimit yhteistyössä organisaation muun henkilöstön kanssa. 

Myytäväksesi saat laadukkaan ja arvostetun tuotevalikoiman erinomaisilla referensseillä sekä hyvän brändin, josta voit olla ylpeä. 

Tulet menestymään työssäsi, kun olet tavoitteellinen, aktiivinen ja pystyt saavuttamaan tulevan asiakkaasi luottamuksen. Työlläsi tärkeässä asiakassegmentissä vaikutat keskeisesti organisaation menestykseen.

Odotamme sinulta
- kokemusta ja näyttöjä onnistumisista B2B-myyntityössä ja uusasiakashankinnassa, 
- vahvaa sosiaalista pelisilmää, kykyä vakuuttaa ja halua kuunnella asiakasta 
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn 
- pitkäjänteisyyttä ja halua saavuttaa realistiset myyntitavoitteet 
- Execlin käyttötaitoa
- kiinnostusta tekniikkaan ja teknistä ymmärrystä
- matkustusvalmiutta Eteläisessä Suomessa
- englanninkielen taitoa

Tarjoamme
- hyvän perehdytyksen
- kiinteän kuukausipalkan
- mukavan työyhteisön ja tiimin tuen
- mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan
- mielenkiintoisen tulevaisuuden kehittyvässä yrityksessä
- laadukkaat tuotteet myytäväksi

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Paikka on vakituinen ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää viimeistään 25.3.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti  Esko Saurio puh. 040-647 2205 tai esko.saurio@manpowergroup.fi.