(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018
Muovitarvike Kuisma Oy on vuonna 1960 aloittanut monialainen perheyritys. Tarjoamme laadukasta palvelua niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille toimipisteissämme Salossa ja Somerolla. Teollisuuden toimintamme jakautuu neljään osaan: teollisuuden ja kodin tarvikkeet, hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteet, äänieristys ja levytyöstö.

Nyt etsimme

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

muoviosaston myyjäksi Myllyojankadun toimipisteeseemme Saloon Meriniityn teollisuusalueelle.
Haemme henkilöä, joka ei arastele työhön tarttumista. Toimit osana myyntitiimiä, jossa tehtäviin kuuluvat niin myynti, tilaukset kuin myymälän ylläpitotyötkin.

Odotamme hakijoilta reipasta asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi on halu oppia mahdollisimman paljon myytävistä tuotteista ja työkokemus soveltuvista kaupan tehtävistä. Haemme työntekijää tositarkoituksella ja tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtävään sovelletaan kaupan alan työehtosopimusta.

Lisätietoja yrityksestämme nettisivuiltamme www.muovikuisma.fi. Hakemukset 15.3.2018 mennessä, hakulomake on täytettävissä osoitteessa www.vps.fi. Hakuun liittyvät kysymykset VPS Henkilöstöpalvelu Terhi Vainio tai Liisa Tuominen p. 02-527 8900.

Mikäli olet jo täyttänyt VPS Henkilöstöpalvelun sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta osaamisestasi, sillä esivalinta tehdään antamiesi tietojen perusteella. Toimi nopeasti, haastattelut aloitetaan jo hakuprosessin aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Huomioimme tehtävään jo aiemmin jätetyt hakemukset automaattisesti.