(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä
Certex Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Certex Finland Oy
Certex on Euroopan suurin teräsköysien ja nostoapuvälineiden toimittaja. Certex tarjoaa Suomen laajimman teräsköysi-, nostotarvike- ja kuormansidontavälinevalikoiman. Teräsköysirakseissa sekä nosto- ja sidontavöissä pystymme oman valmistuksemme ansiosta toimittamaan nopeasti myös asiakaskohtaisia erikoistuotteita.
Toimenkuva
Haemme Espooseen tekniseen neuvontaan ja itsenäiseen myyntityöhön kykenevää, teknistä myyjää osaksi myyntitiimiämme. Toimit kenttämyyjiemme tuoteteknisenä tukena, hoidat tarjousten tekoa ja tilausten kirjaamista järjestelmiin sekä hoidat asiakaspalvelun taidolla. Rooliisi kuuluu vahvasti asiakassuhteiden ylläpito ja pääset osallistumaan myös myyntiprosessien kehittämiseen. Tuet asiakkaitamme tuotevalinnoissa ja autat osaamisellasi heitä optimoimaan toimintaansa.
Odotamme sinulta
Odotamme, että sinulla on teknistä ymmärrystä ja olet aidosti kiinnostunut myynti- sekä asiakaspalvelutyöstä, siedät välillä kiireistä työtahtia ja olet työotteiltasi itseohjautuva, täsmällinen ja tarkka. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, pelaat yhteiseen maaliin asiakkaiden, myyntitiimin sekä muiden sisäisten kumppaneiden kanssa ja olet valmis kehittämään toimintatapoja.

Tarjoamme sinulle hyvät tuotteet ja mielenkiintoisen työn teollisuuden parissa sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme. Tehtävässä sinulla on tukenasi toimiva, avoin ja rento tiimi ja mukava työympäristö. Tärkeimmät yhteistyökumppanit löytyvät asiakkaista sekä tavarantoimittajista. Teet myös yhteistyötä sisäisesti mm. oston ja huoltotiimin kanssa.
Koulutus ja työkokemus
Etsimällämme henkilöllä on tekninen koulutus ja kokemusta teknisten tuotteiden myynnistä. Pärjäät sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä. Eduksi luemme ruotsin kielen taidon.
Muut tiedot
Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen. Saat itsenäisen ja vastuullisen roolin osaavassa asiantuntijatiimissämme jossa tuemme sinua työssäsi omalla kokemuksellamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Certex Finland Oy Satu Konttas p. 050 328 0701 ajankohtina: 8.2.2018 klo 8-9 ja 15.2.2018 klo 14- 15. Rekrytoinnin teemme yhteistyössä Vmp Groupin kanssa ja lisätietoja antaa myös VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5109.

Jos tunnistit itsesi ja etsit uusia haasteita, hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@vmp.fi 21.02.2018 mennessä otsikolla ”Tekninen myyjä/ Certex Finland Oy”.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Tiina Sandell, Tiina.Sandell@vmp.fi, 0403075109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 21.02.2018 mennessä.