(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Virve Tuotteet ja Palvelut Oy Tampere
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Meillä on yli sadan vuoden kokemus TETRA-laitteiden myynnistä ja huollosta. Ylpeänä voimme kertoa, että toimitimme Suomen ensimmäiset TETRA-päätelaitteet viranomaisille jo noin 20 vuotta sitten. 

Seitsemän hengen tiimillä hoidamme asiakkaiden toiveet ja tarpeet ripeästi ja huolellisesti. Kun soitat huoltokeskukseemme, puhelimeen vastataan Tampereen murteella. Palvelemme asiakkaita siis aina Tenolta Hankoon, vaikka toimipisteemme sijaitseekin Tammerkosken rannalla. Olemme täysin suomalainen yritys ja osa Millog Yhtiöitä. Lisätietoja www.virve.com 


Toimintamme kasvaessa haemme nyt Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:lle 

Teknistä myyjää 

Vastaat Suomessa turvallisen ammattilaisviestinnän myynnin elinkaaresta kokonaisuudessaan aina prospektoinnista uuusasiakashankintaan, sopimusneuvotteluihin, asiakassuhteiden ylläpitoon ja rakentamiseen sekä myynnin kehittämiseen ja konseptointiin. Lisäksi osallistut myynnin tuen osa-alueisiin, kuten budjetointiin sekä myynti- ja markkinointisuunnitelman laatimiseen.

Tunnistat asiakkaidemme tarpeet ja ymmärrät päätelaiteliiketoiminnan keskeiset taloudelliset ja liiketoiminnalliset periaatteet. Olet kiinnostunut uusista teknologioista ja kokemus radio- tai matkapuhelinten parista on etu, muttei välttämättömyys. Tehtävässäsi toimit aktiivisessa yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien, kuten VTP:n tiimin, tuotetoimittajien ja viranomais- sekä yritysasiakkaiden parissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokonaisnäkemystä ja kokemusta yrityspuolen ratkaisumyynnistä sekä myynnin tuen osa-alueista, kuten markkinoinnista ja viestinnästä. Sinulla on ajantasaiset tietotekniset taidot ja kokemusta CRM-järjestelmien hyödyntämisestä apuna työssäsi. 

Asiakasrajapinnassa työskentelyotteeseesi kuuluu aktiivisuus ja empaattisuus sekä kykenet taklaamaan eteen tulevat haasteet periksiantamattomalla ja positiivisella asenteella. Verkostoidut mielelläsi rakentaen pitkäaikaisia asiakassuhteita ja koet esiintymis- sekä neuvottelutilanteet luontevana osana työtäsi. Toimit joustavasti, mutta samalla kykenet pitämään kokonaiskuvan mielessä. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta vahvoja neuvottelu- ja esiintymistaitoja sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa hallintaa (suullinen ja kirjallinen). 

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän sekä mielenkiintoisen ja kehittyvän työympäristön yhtiön palveluksessa. Toimipaikkasi sijaitsee Tampereella ja tehtävä edellyttää säännöllistä matkustusvalmiutta (n. 2-3 päivää viikossa) kotimaassa. Tehtävässä noudatetaan ICT-alan toimihenkilöiden työehtosopimusta. 


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä Virve Tuotteet ja Palvelut Oy:n Toni Leppäsen puoleen. Tonin tavoitat numerosta 040-5714111 seuraavina ajankohtina: 22.10 klo 14.00-15.30 ja 26.10 klo 9.00-10.30. 

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä osoitteessa https://pm-careers.rekrytointi.com/paikat/?o=A_RJ&jgid=3&jid=1540 


Huomioithan, että työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.