(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä (Vantaa)
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Etsitkö uusia ja innostavia haasteita tekniseltä alalta?

Endress+Hauser etsii nyt myyntitiimiinsä TEKNISTÄ MYYJÄÄ Vantaalle.

Endress+Hauser on mittaus- ja säätötekniikkaan, palveluihin ja prosessiautomaation ratkaisuihin keskittynyt maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Ydinosaamisemme on prosessiteollisuuden ja laitevalmistuksen mittaus- ja säätölaitteissa ja niiden kokonaisratkaisuissa sekä palveluissa laitoksen koko elinkaaren ajaksi. Tarjoamme vahvan prosessi- ja projektiosaamisen ja paikallisen palveluverkoston lähellä asiakasta.

Tehtävässäsi toimit yhdessä muun myyntitiimin kanssa pääsääntöisesti kemian- ja elintarviketeollisuuden asiakkuuksissa tarjoten heille parhaat mahdolliset ratkaisut liiketoimintansa tueksi. Tehtäväsi on tukea laaja-alaisesti kenttämyyjiämme sekä vastata omatoimisesti sovituista asiakkuuksista.

Tehtäväsi sisältävät:
•myynnin tukemista nimetyissä asiakkuuksissa,
•tuote- ja palvelutarjousten tekemistä,
•projektien läpivientiä ja hallintaa sekä
•nimettyjen asiakkuuksien konsultointia ja parhaiden ratkaisumallien rakentamista.

Työssä menestymistä edesauttaa soveltuva koulutus esimerkiksi automaatio-, kemian, prosessitekniikan tai sähköalalta. Arvostamme erityisesti hyviä yhteistyötaitoja, ratkaisukeskeistä asennetta ja konsultoivaa työotetta. Nautit aidosti myynnillisistä haasteista ja motivoidut kestävien ja kehittyvien asiakassuhteiden rakentamisesta. Konsernimme työkieli on englanti, ja pääset käyttämään sitä työssäsi monipuolisesti. Päivittäistä työtäsi tukevat hyvät työvälineet SAP ja Salesforce.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat menestyä myynnin tehtävien parissa ja toimia dynaamisessa ympäristössä alan johtavassa yrityksessä. Endress+Hauser tarjoaa globaalin toimintaympäristön ja modernit työkalut sekä alansa huippua olevat palveluratkaisut ja tuotteet. Ammattitaitoinen tiimi tukee sinua matkallasi kohti huippua!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 16.02.2018 mennessä

Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysyä senior rekrytointikonsultti Niina Ruuselalta 2.2. klo 9 - 10 tai 7.2 klo 12 - 14, 050 562 7308 / niina.ruusela@personalhuset-sg.com.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Searc&Selection Personalhusetin kanssa.