(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä Tuusmet Oy:lle
Tuusmet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tuusmet Oy
Tuusmet Oy:llä on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus metallitöistä. Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme sekä kokonaisratkaisuja että yksittäisiä tuotteita. Valttejamme ovat laadukas suunnittelu, pitkällinen kokemus ja ketterät toimitusajat. Kun budjetti ja aikataulu sovitaan, niissä myös pysytään.

Toimenkuva
Tuusmet Oy on laajentamassa tuotantoaan metallitöistä myös puuteollisuuden pariin ja nyt heillä on etsinnässä tekninen myyjä puuteollisuuden puolelle. Eezy VMP avustaa rekrytoinnissa, mutta työsuhde tullaan solmimaan suoraan Tuusmet Oy:n kanssa.

Työ teknisenä myyjänä pitää sisällään muun muassa asiakassuhteiden ylläpitoa, uusasiakashankintaa sekä ratkaisusuunnittelua.

Odotamme sinulta
Etsimämme henkilö on vahvasti myyntihenkinen sekä omaa hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat rakentaa vahvoja ja pitkäkestoisia asiakassuhteita ja nautit asiakaskohtaamisista.

Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Pääset työskentelemään itsenäisesti, mutta hyvän ja huumorintajuisen työyhteisön taustatuella. Lisätietoja työstä antaa Eezy VMP myyntineuvottelija Oscar Smart numerosta 040 307 5707.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksen pikaisesti sivustomme kautta tai laita avoin hakemus osoitteeseen oscar.smart@eezy.fi.

Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva

Lisätietoja
Oscar Smart, oscar.smart@eezy.fi, 040 307 5707

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 24.09.2020 mennessä.