(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Tisan Oy, Kirkkonummi
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018Työn kuvaus:
   
Tekninen myyjä, Tisan Oy, Kirkkonummi
Tisan Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tuo maahan ja varastoi tiivisteitä konepajateollisuuden tarpeita varten. Yrityksessä löytyy tietotaitoa alalta jo yli 40 vuoden kokemuksella. Asiakaslähtöiset tuotteet ovat yksi toiminnan kulmakivistä, jonka ansiosta Tisan Oy on vakiinnuttanut asemansa asiakaskuntansa parissa. Tisan Oy työllistää tällä hetkellä 10 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli 3,3 MEUR. Vuodenvaihteessa varastossa oli noin 9000 tuotetta. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Kirkkonummen Luomassa.
 
Etsimme nyt Tisan Oy:n toimeksiannosta teknistä myyjää. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummen Luomassa.
 
Koulutuksesi on mielellään tekninen tai kaupallinen, jolloin olet teknisesti orientoitunut myyntihenkinen persoona. Sinulla on aikaisempaa kokemusta uusasiakashankinnasta, asiakkuuksien hoitamisesta sekä myyntityöstä. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja puhut sujuvaa suomea ja englantia. Sinulla on vähintään B-ajokortti. Konepaja- ja prosessiteollisuuden tiivisteiden tietämys on eduksi, mutta ei välttämätöntä, kuten myös ruotsin kielen osaaminen.
 
Persoonana olet positiivinen tiimityöntekijä, keskusteleva ja tietoa jakava. Olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittymään tehtävässäsi. Olet tarkka ja täsmällinen, säännöllinen ja luotettava työntekijä. Pystyt toimimaan itsenäisesti, mutta silti yhdessä tiimin kanssa. Olet joustava ja tartut oma-aloitteisesti tehtäviisi.
 
Tehtäviisi teknisenä myyjänä kuuluvat potentiaalisten asiakkaisen kontaktoiminen, asiakastapaamiset sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen. Markkina-alueena vastuullasi on koko Suomi.
 
Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja monipuolisen, itsenäisen työn, jossa pääset rakentamaan omaa toimenkuvaasi vahvuuksiesi mukaan. Saat pienen, lämminhenkisen tiimin ja vakavaraisen yrityksen tuen, jotta viihdyt ja menestyt.
 
Jos sinulle tuli tunne, että tässä on sinun työpaikkasi, niin laita hakemuksesi ja cv:si 27.5.2018 mennessä www.adecco.fi. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen numerosta 050 555 5210.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Tekninen myyjä


Sijainti:  LUOMA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tatu Savolainen


Toimipaikka:  Lahti