(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä tiivistysjärjestelmien myyntiin
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Oletko rakennusalan ammattilainen myynnillisellä otteella? Haluatko olla mukana rakentamassa terveellisempiä ja turvallisempia koteja ja työpaikkoja?


Redi-Yhtiöt OY on saksalaisten pro clima -tuotteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Tiivistalo on yhtiömme tuotemerkki, jolla myymme tuotteisiimme perustuvia tiivistysjärjestelmiä uudis- ja korjausrakentamiseen. Tiivistalo on ilmatiiviyden ja kosteudenhallinnan ammattilainen yli 20 vuoden kokemuksella.  


Haemme nyt kasvavan liiketoimintamme tueksi TEKNISTÄ MYYJÄÄ Etelä-Suomen alueelle.


Asiakkainasi ovat uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistuneet rakennusliikkeet sekä -suunnittelijat, ja työssäsi vastaat pro clima -tuotteiden ja Tiivistalo-järjestelmien myynnistä, suunnittelija- ja työmaakoulutuksista sekä toimit oman kohderyhmäsi tuoteasiantuntijana.


Tehtäviisi kuuluu:


  • Kontaktointi rakennesuunnittelijoihin sekä rakennus- ja saneerausliikkeisiin
  • Asiakastapaamiset konsultoivalla ja ratkaisukeskeisellä otteella asiakkaan tarpeisiin vaikuttamalla
  • Myyntiprosessin kokonaisvaltainen hoito ensimmäisestä kontaktoinnista projektin päättymiseen saakka sekä jälkimyynti

Saat työllesi tukea markkinoinnistamme sekä teknisiltä asiantuntijoiltamme.


Tehtävä edellyttää soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja työmaakokemusta, lisäksi eduksesi on ymmärrys ratkaisumyynnistä vaativalle toimialalle. Olet työotteeltasi analyyttinen ja konsultoiva, ja pystyt vakuuttamaan vastapuolen omalla asiantuntemuksellasi. Omaat hyvät sosiaaliset taidot ja sinulla on kyky verkostoitua oman alasi sisällä.


Mitä me tarjoamme sinulle? Meillä saat kattavan ja perusteellisen perehdytyksen laajaan tuoteportfolioomme, kilpailukykyisen palkkauksen ja alan ehdottomasti laadukkaimmat ja kehitetyimmät tuotteet. Meillä on hyvä olemassa oleva asiakassalkku sekä runsaasti potentiaalisia prospekteja, joten pääset helposti kiinni asiakasrajapintaan. Työpaikka sijaitsee Klaukkalassa, ja edellyttää matkustamista Etelä-Suomen alueella.


Onko tämä sinun seuraava työpaikkasi? Laita hakemuksesi meille oheisen linkin kautta 27.11. mennessä, liitäthän mukaan CV:si palkkatoiveineen.


Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa Senior rekrytointikonsultti Niina Ruusela 050 562 7308


 Search & Selection on johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden rekrytointi- ja konsultointipalveluihin   keskittynyt tiimi. Varmistamme ehdokkaan ja työnantajan yhteensopivuuden jo   aikaisessa vaiheessa ja seuraamme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen - Oikea haaste oikeaan aikaan. www.personalhuset.fi