(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä / Tietojärjestelmämyyjä, Forsante / Valuecode Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Forsante / Valuecode Oy tarjoaa kunnianhimoiselle myyjälle mahdollisuuden toteuttaa tavoitteensa. Yrityksen huipputeknologian tuotteella ei ole kilpailijaa, joten kyvykkään myyjän on otollista rakentaa tälle pohjalle oma menestyksensä! Omaatko paloa kehittyä teknisen myynnin huippuosaajaksi kasvavassa yrityksessä, joka toimii tulevaisuuden alalla terveydenhuollon palvelujen digitalisoinnissa? Lue lisää alta, odotamme hakemustasi!
KUVAUS
Monet asiakkaat ovat nimenneet yrityksen tuotteen, Forsante-ohjelmistoalustan, terveydenhuoltoalan parhaiten toimivaksi ohjelmistoksi. Forsantella voit olla mukana tekemässä työtä, joka auttaa lähimmäisiä ja koko yhteiskuntaa. Forsanten tekoälyyn pohjautuva ohjelmistorobotti automatisoi seurantaa vaativien sairauksien hoitoprosesseja ja auttaa pelastamaan ihmishenkiä.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden päästä tekemään työtä, jolla on merkitystä
* Kilpailukykyisen pohjapalkan sekä hyvistä tuloksista maksettavan bonuksen
* Mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena kasvavassa ja kansainvälistyvässä huipputeknologian yrityksessä
* Start-up -yrityksen lumoa ja tekemisen meininkiä. Yritys on kuitenkin jo osoittanut liiketoimintansa kannattavuuden.
* Asiantuntevat ja rennot kollegat, sekä joustavan työympäristön.
* Osittaisen etätyömahdollisuuden ja toimiston hyvien kulkuyhteyksien varrella

TYÖNKUVA
Tuleva tehtäväkuva räätälöidään niin, että toiveitasi ja edellytyksiäsi voidaan ottaa huomioon. Pääpaino tulee olemaan myyntityössä, mutta asiakastiimin uutena jäsenenä hoidat yhdessä tiimin kanssa myös monipuolisia markkinointi- ja asiakastukitehtäviä. Forsanten aloittaessa liiketoiminnan ulkomailla, avautuu myös mahdollisuus kansainväliseen myyntityöhön.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa työkokemusta tuloksellisesta myyntityöstä
* Soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi bioinformaatioteknologia, teknillinen fysiikka, tuotantotalous, tietotekniikka tai kaupallinen)
* Kykyä selittää potentiaalisille asiakkaille yksinkertaisella tavalla, miten monipuolinen tietojärjestelmätuote ratkaisee asiakkaan ongelmia
* Sujuvia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi
* Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen kansainvälisistä tehtävistä sekä yritysmyynnistä, erityisesti tietotekniikan tai terveysteknologian alalta.


Etsimämme henkilö on

Forsante-palvelujen asiantuntijana odotamme sinulta vakuuttavuutta, kärsivällisyyttä ja määrätietoisuutta. Terveydenhuoltoalalla myyntiprosessit ovat monivaiheisia, joissa asiantuntija myy asiantuntijalle. Tehtäväsi on auttaa asiakasta identifioimaan todelliset tarpeet ja tarjota ratkaisut asiakkaan ongelmiin. Forsanten teknisen myynnin ammattilainen on asiantuntija, joka tuntee syvällisesti sekä oman yrityksensä tuotteen että asiakkaan prosessit.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen, kokopäivätyö
* Sijainti: Heikkiläntie 2, 00210 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Forsanten puolesta Academic Work, joka vastaa työpaikkaa koskeviin tiedusteluihin.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Forsante on terveydenhuollon ohjelmistoalusta, jota kehittää ja ylläpitää kotimainen Forsante Oy. Yhtiön aikaisempi toiminimi oli Valuecode Oy. Forsante auttaa terveydenhuollon organisaatioita ja ammattilaisia menestymään tehtävässään. Potilaille tämä tarkoittaa parempaa hoitokokemusta, turvallisuutta ja terveyttä