(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, teollisuus – Kemi
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Onko sinulla vahvaa teollisuuden ja tuotantolaitosten ymmärrystä ja nautit kaupanteosta? Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, millaisia työpäiväsi ovat? Tule taloon, jossa tehdään tulosta osaavien työntekijöiden ansiosta ja työntekijöistä välitetään!

 

Meillä Ahlsellilla on hyvä pöhinä päällä ja tulosta syntyy. Haemme nyt Kemiin osaavaa ja aktiivista

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vastaamaan erityisesti alueen raskasteollisuuden suurasiakkaiden asiakassuhteiden ylläpidosta ja kehittämisestä sekä pienemmissä määrin uusasiakashankinnasta.  

Tämä nyt avoinna oleva tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen myynnin ammattilaisen rooli, jossa pääset myymään laajaa tuotevalikoimaa, josta pystyt löytämään ratkaisut asiakkaidesi tarpeisiin. Saat työllesi selkeät tavoitteet, mutta voit itse valita, kuinka toteutat ne. Olet osa teollisuuden tukkumyyntitiimiä ja esimiehenäsi toimii Pohjois-Suomen teollisuustoimialan myyntipäällikkö Juha, joka haluaa mahdollistaa sinun onnistumisesi ja kehittymisesi. Lisäksi sinulla on tukenasi vahva talo, jossa on osaavat kollegat ja draivia kehittää touhua aina vain paremmaksi! Alan johtavat tavarantoimittajat ovat yhteistyökumppaneitamme.

Etsimällämme henkilöllä on asenne ja osaaminen kohdillaan. Palat halusta auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan. Toimintaasi kuvaavat vastuunkanto, avoimuus ja mutkattomuus. Kannat luontevasti vastuun asiakassuhteidesi kaupallisesta kehittymisestä ja kestävyydestä.  Jotta pystyt vastaamaan ammattilaisasiakkaiden tarpeisiin, sinulla on hyvä olla tekninen koulutus ja/tai työkokemuksen kautta hankittua kokemusta alasta sekä haluat oppia uutta! LHydrauliikan tai pneumatiikan osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi omaat hyvät tietotekniset taidot ja puhut suomen lisäksi hyvää englantia.

Mikäli sytyt aktiivisesta ratkaisumyynnistä, hae meille nettisivuillamme 17.8.2020 mennessä.  Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen teollisuuden myyntipäällikkö Juha Laukka, puh. 0408330702. Hän on nyt heinäkuun lomalla, mutta tavoitat hänet taas elokuussa.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.