(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN MYYJÄ / TEKNINEN MYYNNIN TUKI, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019
ACO Nordic Oy on Suomessa toimiva saksalaisen ACO Group:n tytäryhtiö. ACO Groupilla on yli 70 vuoden historia turvallisten ja tehokkaiden järjestelmien tuotannosta ja myynnistä vesien hallintaan. Olemme erikoistuneet kattaviin vedenpoiston järjestelmäratkaisuihin. Tarjoamme turvallisia ja tehokkaita ratkaisuja pintaveden, viemäriveden ja jäteveden käsittelyyn. ACO Group toimii maailmanlaajuisesti 45 maassa ja tuotantolaitoksia on 15 maassa. Konserni työllistää yli 5000 työntekijää. ACO Nordic Oy on toiminut Suomessa vuodesta 1997. Myyntitoimistomme sekä esittelytilamme sijaitsevat Pohjois-Tapiolassa, Espoossa.
Perheyrityksen arvot ohjaavat toimintaamme. Me ACOlla kehotamme työntekijöitämme ottamaan vastuun omasta työstään sekä löytämään innovatiivisia ratkaisuja luovan ja ennakoivan toiminnan kautta. Päivittäinen työympäristömme on avoin ja jaamme osaamista keskenämme. Kansainvälisen konsernin tuki sekä vastuulliset tehtävät tuottavat sitoutuneita ihmisiä.

 

Vahvistamme myynti-organisaatiotamme ja haemme tehtävään

TEKNINEN MYYJÄ / TEKNINEN MYYNNIN TUKI

Tehtävässä toimit myynnin teknisenä asiantuntijana sekä sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Vastaat pääasiassa tarjousten tekemisestä, tilauskäsittelystä ja toimitusten seurannasta. Teet tiiviistä yhteistyötä myyntipäälliköiden ja kansainvälisen organisaatiomme kanssa. Toimit tuoteasiantuntijana ja halutessasi pääset mukaan suunnittelutyöhön. Tehtävää on mahdollista räätälöidä osaamisalueidesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sinulla on tekninen koulutustausta ja muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Voit olla uran alkuvaiheessa tai kokeneempi ammattilainen, tärkeintä on pitkäjänteinen asenteesi tehdä asiakastyötä. Aikaisempi kokemus CAD-suunnittelusta on eduksi, mutta ei välttämätön. Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on hakijalle eduksi. Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja tiimipelaajana tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessämme.  Pääset toimimaan ketterässä organisaatiossamme ammattimaisten työtoverien ympäröimänä ja vaikuttamaan itse liiketoiminnassa tapahtuviin asioihin. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden parissa, joita asiakkaat arvostavat. Saat tehtävään hyvän tuoteperehdytyksen ja kansainvälisen konsernimme tuen. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.