(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on raskaankaluston varaosien maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Haemme heidän asiantuntevaan joukkoonsa Tampereelle

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja asiantuntevaa myyjää, joka nauttii asiakkaiden kanssa työskentelystä. Toivomme hakijalta tehtävään liittyvää koulutustaustaa, kuten esimerkiksi konetekniikan opintoja, aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja töihin tarttuvaa reipasta asennetta.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen menestyneessä yrityksessä, kattavan perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus tehtävään osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Tekninen myyjä Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kärkkäinen, heidi.karkkainen@temp-team.fi tai +358 40 582 8028. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemuksen huomioidaan rekrytoinnissa.