Tekninen myyjä Tampereelle
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Etsitkö uusia haasteita myynnin parista ja kokonaisvaltaisesta asiakkuuksien hoitamisesta? Viihdytkö tiimissä, jossa on letkeä meininki?


Etsimme TEKNISTÄ MYYJÄÄ asiakkaallemme Hytar:lle Tampereen toimistolle.


Hytar on jo vuosikymmeniä ollut merkittävä öljy- ja vesihydrauliikan komponenttien ja -järjestelmien valmistaja ja maahantuoja. Kymmenen toimipistettä Suomessa tarjoavat asiakkaillemme laadusta, toimitusvarmuudesta ja innovatiivisuudesta tunnettuja tuotteitamme ja palveluitamme. www.fluiconnecto.fi


Teknisen myyjän vastuulle kuuluu nimettyjen asiakkaiden hoitaminen ja kehittäminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta. Asiakkaasi ovat yrityksiä konepaja-/laiterakennuksen puolelta eli teknisen puolen koulutus on sinulle eduksi, mutta myös kiinnostus ja ymmärrys tekniikkaa kohtaan riittää. Asenne ja halua oppia ratkaisee! Raportoit tehtävässäsi myynnin johdolle ja olet osa Tampereen myyntitiimiä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.


Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, avoin ja ahkera. Olet myynnissä tavoitteellinen ja olet valmis ponnistelemaan, jotta saavutat annetut tavoitteet. Sinulla tulee olla käytössäsi oma auto.


Hytar tarjoaa sinulle organisaation, jossa työntekijällä on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhönsä sekä vapaus tehdä vastuullista työtä omien arvojen mukaisesti. Hytarilla on matala organisaatio ja sitä kautta suhteet pysyvät välittöminä. Lisäksi työntekijät ovat Hytarilla sitoutuneita, pitkän uran tehneitä työntekijöitä.


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 22.4.2018 oheisesta linkistä. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Anu Hyväriseltä, p. 0505060930 tai anu.hyvarinen@personalhuset-sg.com


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 30 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa!


 

Me olemme Personalhuset Staffing Group, osa pohjoismaista Personalhuset Staffing Group -konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Työllistämme vuokratyösuhteeseen vuosittain tuhansia työntekijöitä eri toimialoille, kuten teollisuuteen, logistiikka-alalle, palvelualoille sekä toimistotehtäviin ja asiakaspalvelukeskuksiin. Toimeksiantojemme kestot vaihtelevat muutamasta päivästä pidempiin, useiden kuukausien työsuhteisiin. Me haluamme olla ratkaiseva osa menestystarinoita!

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1124093
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.4.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere