(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Suomen Voiteluainekauppa Oy
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Suomen Voiteluainekauppa Oy kotimainen maahantuonti- ja tukkuliike, joka maahantuo kattavan valikoiman erilaisia öljyjä, rasvoja, suodattimia, kemikaaleja ja korjaamotarvikkeita. Edustettuja tuotemerkkejä ovat muun muassa PETRONAS, ENI, LE (Lubrication Engineers), MABANOL, MORRIS, SF-FILTER, WIX FILTERS ja MECLUBE. Tuotevalikoima kattaa kaiken tarvittavan koneiden ja laitteiden kokonaisvaltaiseen ylläpitoon ja huoltoon liittyen. Asiakkaita ovat muun muassa kuljetusliikkeet, maanrakennus- ja metsäkoneyrittäjät, maatalousyrittäjät, voimalaitokset, laivateollisuus, erilaiset teollisuuden toimijat, leipomot ja tietenkin yksityiset kuluttajat. Yritys on perustettu vuonna 2015 ja sen liikevaihto on noin 1.7 M€. www.voiteluainekauppa.com


Haemme nyt asiakkaallemme Suomen Voiteluainekauppa Oy:lle kasvavaan myyntitiimiin energistä ja motivoitunutta 

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

Tehtävässäsi vastaat asiakassuhteiden ylläpidosta ja uusasiakashankinnasta. Työ on niin puhelimessa tapahtuvaa asiakaskontaktointia kuin kentällä tapahtuvaa myyntiä. Asiakkaat koostuvat niin yrityksistä kuin yksittäisistä kuluttajista. Asiakkaina ovat muun muassa kuljetusliikkeet, maanrakennus- ja metsäkoneyrittäjät, maatalousyrittäjät, voimalaitokset, laivateollisuus, erilaiset teollisuuden toimijat ja leipomot. Tehtävänäsi on tarjota asiakkaille uusia tuotteita ja ratkaisumalleja. Tarjoat asiakkaille nopeasti ja vaivattomasti palvelukonseptia, kokonaisvaltaista ratkaisua, johon kuuluvat voiteluaineiden ja suodattimien lisäksi olennaisena osana myös asiakkaan konekannan ylläpidon ja huollon tarpeiden ymmärtäminen.

Hakemamme henkilö on innokas, tulos- ja ratkaisuhakuinen sekä rohkea. Oikeanlainen asenne ja ennen kaikkea halu kehittyä työssä ovat keskeiset avainsanat henkilöä tehtävään valittaessa. Katsomme kuitenkin aikaisemman myyntikokemuksen erityisesti vastaavalta tai tekniseltä alalta eduksesi paikkaa hakiessa. Työ haastavan myynnin parissa on sinun juttusi. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Tarvitset työssäni englanninkielen taitoa. Pidät yhteyttä ulkomaisiin päämiehiin päivittäin. Työssäsi toimit itsenäisesti, mutta kuitenkin asiantunteva tiimi tukenasi. Motivoitunut asenteesi uuden oppimiseen auttaa sinua menestymään työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset paitsi tekemään myyntityötä, myös olemaan mukana kehittämässä palvelukokonaisuutta. Sinulla on mahdollisuus saada alkuun valmis aktiivinen asiakassalkku, jota lähdet itse kasvattamaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkausmallin ja vakituisen kokoaikaisen työn lisäksi erittäin viihtyisän, innostavan ja dynaamisen työympäristön uusissa toimitiloissamme mukavilla työkavereilla varustettuna.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.4.2019 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen rekry@smilepalvelut.fi otsikolla SVAK Myyjä. Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Smilen rekrytointiasiantuntija Johanna Majakangas 050 487 3577.

Lisätietoja tehtävästä antaa Smile Henkilöstöpalvelut/Johanna Majakangas, 050 4873 577. Ei suoria yhteydenottoja Suomen Voiteluainekauppaan.

Käy katsomassa myös yrityksen Instagram ja Facebook. Paljon kuvia ja yleistä fiilistä yrityksen ilmapiiristä ja meiningistä!