(Poistunut julkaisusta)

TEKNINEN MYYJÄ Seinäjoelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

TEKNINEN MYYJÄ 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen teknistä myyjää asiakkaallemme Lakeuden Hydro Oy:lle Seinäjoelle. 

Teknisenä myyjänä toimit asiantuntijaroolissa asiakaspalvelutehtävissä. Olet kiinnostunut tekniikasta, hydrauliikan ja pneumatiikan tuntemus luetaan eduksesi.

Odotamme sinulta 

  • teknistä koulutusta
  • aitoa kiinnostusta tekniikasta 
  • jämäkkää ratkaisukeskeistä asennetta 
  • hyvää suomen kielen taitoa 
  • asiakaspalveluhenkisyyttä

Lisätietoja: Amiko oy, Janne Ritola 050 322 2348

Hakuaika päättyy 15.1.2021.

Lakeuden Hydro Oy hydrauliikan ja pneumatiikan, teollisuusletkujen, laakereiden ja tiivistystarvikkeiden sekä työkalujen ammattilainen Pohjanmaalla. Laajan tuotevalikoimamme lisäksi hoidamme asiakkaidemme hydrauliikka- ja pneumatiikkaongelmat kokonaisvaltaisesti suunnittelusta testaukseen ja huoltoon saakka.

Lakeuden Hydro Oy on perustettu 1971 Seinäjoelle ja Vaasan liike avattiin 1976.

Jo liki 50 vuotta Pohjalaista yrittäjyyttä, työtä ja kokemusta asiakkaittemme hyväksi

Ammattitaitoinen henkilökuntamme pystyy tarjoamaan laajasta tuotevalikoimasta oikean ratkaisun nopeasti, sillä edustamamme tuotteet ovat alojensa parhaita tuotemerkkejä.

Olemme vahva teollisuuden hydrauliikkajärjestelmien osaaja. Liki 50 vuoden kokemus suunnittelusta ja hydrauliikkaongelmien ratkaisuista antaa tukevan pohjan, jolla suunnitelmat jalostetaan toimiviksi järjestelmiksi korjaamoissamme.

Haluamme huolehtia myös tulevaisuudesta, siksi olemme laatineet Lakeuden Hydro Oy:lle ympäristöjärjestelmän, jonka BVI on sertifioinut jo vuonna 2000. Myös laatu- ja TTT-järjestelmämme ovat sertifioituja.