(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, sähkötuotteet – Vaasa
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2020

Onko sinulla vahvaa sähkötuotteiden osaamista ja nautit kaupanteosta? Haluatko päästä vaikuttamaan siihen, millaisia työpäiväsi ovat? Tule taloon, jossa tehdään tulosta osaavien työntekijöiden ansiosta ja työntekijöistä välitetään!

 

Meillä Ahlsellilla on hyvä pöhinä päällä ja tulosta syntyy. Haemme nyt Vaasa-Kokkola-Seinäjoki-alueelle osaavaa ja aktiivista

TEKNISTÄ MYYJÄÄ

vastaamaan alueen uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien sähkön asiakassuhteiden kehittämisestä.

Tämä nyt avoinna oleva tehtävä on monipuolinen ja itsenäinen myynnin ammattilaisen rooli, jossa pääset tekemään uusia avauksia ja rehellisesti sanottuna kauppaa. Saat työllesi selkeät tavoitteet, mutta voit itse valita, kuinka toteutat ne. Olet osa sähkötuotteiden tukkumyyntitiimiä ja esimiehenäsi toimii sähkötuotteiden myyntipäällikkö Petri, joka haluaa mahdollistaa sinun onnistumisesi ja kehittymisesi. Lisäksi sinulla on tukenasi vahva talo, jossa on osaavat kollegat ja draivia kehittää touhua aina vain paremmaksi! Alan johtavat tavarantoimittajat ovat yhteistyökumppaneitamme.

Etsimällämme henkilöllä on asenne ja osaaminen kohdillaan. Palat halusta auttaa niin omaa tiimiäsi kuin asiakkaitasi ja pidät yllä innostunutta ilmapiiriä. Haluat löytää ratkaisut asiakkaan ongelmiin ennen kuin hän edes tietää niitä olevan. Olet tottunut tekijä alan urakoitsijakentässä ja tunnet alan tuotteita. Toimintaasi kuvaa energisyys, avoimuus ja mutkattomuus. Kannat luontevasti vastuun asiakassuhteidesi kaupallisesta kehittymisestä ja kestävyydestä. Lisäksi sinulla on sähkötekninen koulutus, puhut sekä suomea, englantia että ruotsia ja sinulla kokemusta teknisestä kaupasta – erityisesti sähkön teollisuusasiakkaiden ja toimittajien tuntemus katsotaan eduksi.

Mikäli sytyt aktiivisesta ratkaisumyynnistä, hae meille nettisivuillamme 17.8.2020 mennessä.  Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Pohjois-Suomen sähkötuotteiden myyntipäällikkö Petri Nauska, puh. +358401349984. Tavoitat hänet parhaiten 5.8. klo 15-17 ja 6.8. klo 15-17.

Tervetuloa Ahlsellille!

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.