(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, rakentaminen – Turku
Ahlsell

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Haluatko olla mukana luomassa uutta bisnestä ja kehittyä alan parhaaksi myyjäksi?

 

Etsimme Turkuun energistä

RAKENTAMISEN TEKNISTÄ MYYJÄÄ

myymään rakennusliikkeille ja saneerausrakentajille rakentamisen tuotteita ja ratkaisuja, jotka meillä pitävät sisällään LVI-, sähkö-, pienrauta- ja maanrakennustuotteita sekä kiinnikkeitä ja rakennuskemikaaleja. Olet myyntihenkinen joukkuepelaaja, joka innostaa omalla esimerkillään muita.

 

Tavoitteenamme on vastata alueen rakentamisen kasvaviin tarpeisiin ja kasvattaa rakentamisen asiakkaiden myyntiä alueella. Siksi haemme nyt uusia teknisen myynnin ammattilaisia rakentamisen pariin.

 

Etsimämme henkilö ei pelkää tuntematonta vaan menee rohkeasti uusiin tilanteisiin. Otat tilanteet haltuun energisyydelläsi ja positiivisella asenteellasi. Tartut työmaalle mennessäsi ennakkoluulottomasti oven kahvaan ja astelet reippaasti sisään, etkä kavahda hektisiäkään tilanteita. Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja viihdyt asiakkaan luona niin kypärä päässä työmaalla kuin kauluspaita päällä toimistolla.

 

Tavoitteenasi on pitkäjänteisten ja kestävien asiakassuhteiden luonti ja niiden kehittäminen, innovointi, sekä tietenkin vuosittaisten myyntitavoitteiden saavuttaminen. Pääset hallitsemaan itse koko myyntiprosessia hinnoittelusta tilausten vastaanottoon ja toimitukseen asti. Tilaustenkäsittely tapahtuu tietokoneella, joten sinulla on hyvä olla hyvät tietotekniset valmiudet. Olemme edelleen tuore toimija rakentamisen saralla, joten työsi pitää sisällään myös hyvin vahvasti uusasiakashankintaa.

 

Haluamme, että onnistut työssäsi. Siksi saat työllesi selkeät raamit ja tavoitteet, mutta saat itse päättää, miten saavutat tavoitteesi. Et kuitenkaan jää haasteinesi yksin, vaan sinulla on tukenasi koko myyntiorganisaatio sekä energinen ja kasvuhaluinen rakentamisen teknisten myyjien tiimi. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen rooliin ja koulutuksen alan ratkaisuihin. Kun onnistut työssäsi hyvin, tarjoamme sinulle mahdollisuuksia myös edetä urallasi organisaatiossamme.

 

Ymmärrys siitä, mistä työmaaorganisaatio koostuu auttaa sinua toimimaan yhdessä asiakkaiden kanssa, mutta tähänkin koulutamme sinut tarvittaessa. B2B-myyntikokemus ja tekninen tai kaupallinen koulutus katsotaan eduksi. Työ on liikkuvaa, joten asiakaskäynnit tehdään joko omalla tai työnantajan kautta käyttöösi saamalla autolla.

 

Mikäli haluat olla mukana tekemässä jotain ainutlaatuista teknisen myynnin saralla, hae meille tästä linkistä 17.6.2019 mennessä. Muista myös mainita palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antavat teollisuuden & rakentamisen myyntipäällikkö Kasper Kuusi, puh. 040 821 4450, tehtävän esimies teollisuuden myyntipäällikkö Veli-Matti Aalto, puh. 040 450 9212, sekä Länsi-Suomen aluemyyntijohtaja Pauli Santala, puh. 040 158 9467.

 

Tervetuloa Ahlsellille! 

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.