(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Rakennusbetoni- ja Elementti Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Rakennusbetoni- ja Elementti Oy valmistaa korkealuokkaisia erikoisbetonituotteita ja palvelee Suomen sekä lähialueiden rakentajia. Laatu merkitsee meille tyytyväistä asiakasta, menestyviä sidosryhmiä, ympäristöä säästävää sekä turvallista ja kannattavaa toimintaa. Alueemme sijaitsevat Hollolan Kukonkoivun teollisuus- ja maa-ainesten ottoalueella ja Lahdessa Kolavan teollisuusalueella. Yhtiöllämme on lämmintä tehdastilaa 17.800 m2 vuonna 2017 tapahtuneen viimeisen laajennuksen jälkeen. Konserni työllistää yli 80 työntekijämme lisäksi yhteistyöyrityksissä yli 120 henkilöä lähinnä suunnittelussa, kuljetuksessa ja asennuksessa.

Etsimme nyt motivoitunutta ja intohimoista TEKNISTÄ MYYJÄÄ tuotannon kasvavaan tarpeeseen.

Työssäsi vastaat tuotteen myynnin koko prosessista. Kokoat tarjouksen ja keskustelet sekä kontaktoit olemassa olevia asiakaitamme, sekä huolehdit tilauksien jatkokäsittelystä. Tarvittaessa teet aloituspalaverit asennuskohteissa ja ohjeistat asennustiimin. Asiakasalueena sinulla tulee olemaan koko Suomen rakennusliikkeet. Työtä on mahdollista tehdä myös etätyönä.

Työ edellyttää sinulta matkustamisvalmiutta ympäri Suomen, suurimmaksi osaksi kuitenkin Etelä-Suomessa. Työmatkat kestävät yleensä yhden päivän. Tekninen osaaminen ja ymmärrys on työssä pärjäämisen kannalta ehdotonta, kuten myös aiempi kokemus vastaavista tehtävistä. Alan koulutus ei ole välttämätön.

Luonteeltasi olet itseohjautuva, sinulla pysyy langat käsissä kiireenkin keskellä ja kykenet hahmottamaan isoja kokonaisuuksia sekä olet halukas oppimaan uusia asioita.

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy tarjoaa sinulle motivoivan ja ammattitaitoisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan ja oman panoksensa työhyvinvointisi ylläpitämiseksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi liitteineen oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marja Koikkalainen, 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi