Tekninen myyjä, Raahen Pultti Oy
Raahen Pultti Oy/Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.4.2019
Raahen Pultti Oy palvelee metalli-, kaivos- ja rakennusteollisuutta. Toimintojen laajentuessa haemme asiakasyrityksellemme Raahen Pultti Oy:lle TEKNISTÄ MYYJÄÄ. Teknisen myyjän työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja myynti yrityksen toimipaikassa sekä ulkomaankaupan hoito. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää teknisen englannin kielen hallintaa ja ongelmanratkaisutaitoja. Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja nautit kaupanteosta monikanavaisesti. Hallitset myös hyvin tietotekniset käyttötaidot (MS Office). Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi konetekniikan insinööri. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta Anna Koskela,
044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263524
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raahe, Pohjois-Pohjanmaa