(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, pre-sales / NIBE Energy Systems Oy
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

NIBE on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien tuottaja ja samalla markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa, pääpainopisteenä lämpöpumput ja lämminvesivaraajat. NIBE-konserni työllistää yli 18 000 työntekijää ja harjoittaa liiketoimintaa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa.

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE Haato ja Metro. Suomen tiimissämme työskentelee noin 35 ammattilaista, ja toimistomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa.

TEKNINEN MYYJÄ, PRE-SALES

Oletko meidän uusi joukkuepelaajamme ja myynnin tekijä pre-sales -tiimiimme? Haluatko kehittyä lämmitysjärjestelmien huippuosaajaksi?

Tehtävässä kaikkein tärkeintä on lämmitysratkaisuja miettivien asiakkaiden tukeminen ostopäätöksen hetkellä sekä asennusliikkeiden ja tukkuliikkeiden tekninen tuki. Parhaimmillaan puhelinkeskustelut kääntyvät myynniksi jo puhelusi aikana. Sujuvalla asiakaspalveluosaamisellasi autat asiakkaitamme laitevalinnoissa, vastaat saatavuuskyselyihin tai autat heitä laitemitoitusten kanssa. Asennusliikkeet tarvitsevat usein neuvojasi esim. kytkentöihin tai muihin teknisiin yksityiskohtiin liittyen.

Työvälineinäsi ovat puhelin sekä sähköposti ja tukenasi arjessa viiden hengen yhteen puhaltava tiimi. 

Puhelintyön vastapainoksi tuet kenttämyyntiä erilaisissa myynnin tehtävissä, kuten liidien generoinnissa, tarjousten laatimisissa ja laitemitoituksissa. Olet myös valmis jalkautumaan kentälle ja edustamaan NIBEä asiakastapahtumissa tai messuilla.

Toivomme sinulta kokemusta ja aitoa kiinnostusta tekniikkaan. Haluat oppia tuotteistamme kaiken. Kokemuksesi energia- tai rakennusalan tuoteratkaisuista, esim. asennus, huolto tai myynti, katsotaan eduksi. Tärkeämpää on kuitenkin se, että haluat perehtyä alaan ja osaat vakuuttaa asiakkaat iloisuudellasi ja palvelutaidoillasi. Viihdyt puhelintyöskentelyn parissa ja käytännönläheisessä teknisessä ympäristössä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi rentoon joukkoomme!

NIBE tarjoaa sinulle mahdollisuuden myydä tuotteita, joiden brändi ja luotettavuus tunnetaan ja ympäristöystävällisyyttä arvostetaan. Tarjoamme monipuolisen tuotetarjonnan lisäksi ison kansainvälisen konsernin vakaat tulevaisuuden näkymät.

Jokaiselle NIBEläiselle on myös hyvät puitteet jatkuvaan ammattitaidon kehittämiseen. Laaja paikallinen koulutustarjonta, modernit koulutustilat ja säännölliset koulutukset antavat hyvät mahdollisuudet pysyä kehityksen kärjessä ja saavuttaa tuloksia yhdessä muun tiimin kanssa.

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi! Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme  mahdollisimman pian, mutta viimeistään 2.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingin konsultti Vivi Stening, p. 0500773 755.