(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä - Pori
Suomen Työkalupori Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Suomen Työkalupori Oy on keskittynyt teollisuuden kunnossapidon ja tuotannon tarvitsemien tuotteiden markkinointiin, myyntiin, hyllytyspalveluun ja sähkökonekorjauksiin. Edustettavat tuotteet ovat teollisuuskäyttöön yleisesti hyväksyttyjä laatutuotteita ja -merkkejä. Vahvuutenamme on myös kokenut, palvelualtis henkilökunta. Haemme Suomen Työkaluporille teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Työsopimus solmitaan suoraan Suomen Työkaluporin kanssa. Työssäsi pääset tekemään monipuolisesti myynti- ja asiakastyötä, joten pääset hyödyntämään sekä myyntihenkisyyttäsi että vuorovaikutustaitojasi. Työhön kuuluu myyntityöhön liittyviä sopimusneuvotteluja. Lisäksi seitsemän hengen työyhteisössä osallistut yhdessä työtovereidesi kanssa kattavasti myymälän ja varaston työtehtäviin sekä pääset tekemään kiinnostavia asiakaskäyntejä Satakunnan alueella. Edellytämme sinulta työkokemuksen ja teknisen koulutuksen tuomaa teknistä näkemystä, jonka ansiosta osaat tarjota asiakkaille ratkaisuja. Reipas, toimeen tarttuva työote ja halu puhaltaa yhteen hiileen on tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää! 
Tarjoamme sinulle AAA-luokituksen saaneessa organisaatiossa jämptin työympäristön, jossa hierarkia on matala. Työ on mielenkiintoista ja vaihtelevaa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa klo 8.00-16.30.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä kaivatessasi olethan yhteydessä Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Suolankoon, puh. 030 6090 690 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 9-15 välisenä aikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.1.2020 mennessä helposti osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään.