(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Oy Lindab Ab
Oy Lindab Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Oy Lindab Ab on kansainvälinen yhtiö, joka kehittää, valmistaa, markkinoi ja jakelee tuotteita sekä ratkaisuja, jotka yksinkertaistavat rakentamista ja parantavat sisäilman laatua.

Oy Lindab Ab on osa kansainvälistä konsernia, jossa työskentelee 4300 ammattilaista 30 eri maassa. Oy Lindab Ab on listattu Tukholman pörssissä. Suomessa Lindabilaisia on yli 90 ja toimintaverkosto on koko maan kattava. Tuotantotoiminta ja varastot sijaitsevat Espoossa sekä Jyväskylässä.

Haemme nyt Oy Lindab Ab:lle TEKNISTÄ MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseen.

Työtehtävänäsi on vastata ilmanvaihdon erikoistuotteiden ja akustiikan tarjouslaskennasta, myyntitilauksista sekä myynnin tuesta koko myyntiryhmälle. Yhteistyökumppaninasi toimivat muun muassa viennin ja kotimaan asiakkaat, Jyväskylän tuotanto, tuotepäälliköt sekä Suomen operations-tiimi ja Lindab-konsernin sisäiset asiakkaat.

Teknisenä myyjänä sinun tulee ymmärtää myyntiprosessin sekä tilaus- ja toimitusprosessin tärkeys. Tartut tehtävääsi oma-aloitteisesti ja uskallat ottaa vastuuta sekä olet innokas kehittämään omaa osaamistasi. Olet tarkka ja omaksut helposti teknisiä asioita.

Sinulla on hyvät tekniset taidot ja kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä. Työvälineitäsi ovat muun muassa Lindabin mitoitusohjelmat, eShop, MS Office-sovellukset sekä toiminnanohjausjärjestelmä Microsoft Dynamics AX. Tehtävässä suoriutumiseen vaaditaan myös sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen- ja englannin kielen taitoa. Tekninen koulutus ja aikaisempi kokemus akustiikasta ja ilmastointialan tuotteista katsotaan eduksi, mutta haluamme kuulla sinusta, vaikka olisit juuri korkeakoulusta valmistunut, sillä tässä työssä asenne ratkaisee!

Oy Lindab Ab tarjoaa sinulle:

- Mielenkiintoisen työtehtävän
- Kannustavan työympäristön ja kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä yrityksessä
- Laajat henkilöstöedut

Oy Lindab Ab:n tavoitteena on olla yksi alan parhaista työnantajista. Oy Lindab Ab on savuton työpaikka. Lisätietietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jonne Luotonen maanantaisin ja perjantaisin klo: 12.00 - 16.00 välillä numerosta 050 910 4504.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy sunnuntaina 22.12.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakemusasiasta Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi