(Poistunut julkaisusta)

Tekninen myyjä, Onninen Teollisuus, Kokkola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018
Tunnistatko teollisuuden tarpeet ja osaat auttaa oikeiden ratkaisujen valinnassa? Oletko myyjä, joka janoaa isoja onnistumisia ja olet valmiina haasteeseen? Oletko etsimämme

TEKNINEN MYYJÄ

Onninen Teollisuus -yksikköön Kokkolaan aktiiviseen putkisto -tuotteiden myyntiin ja uusasiakashankintaan

Tehtäväsi on konsultoiva putkisto- ja venttiilituotteiden myynti, sekä muun myyntiryhmän tukeminen ja asiakkuuksien hoitaminen. Asiakkainasi ovat oman vastuualueesi teollisuusasiakkaat kuten teollisuusurakoitsijat, laiterakentajat ja perusteollisuus. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan avulla. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa.

Hae mukaan! Työ on vakituinen kokopäivätyö sopimuspalkalla. Täytä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi


Edellytämme sinulta

Sinulla on tehtävään vaadittava tekninen tai kaupallinen koulutus.
Työkokemuksesi on teknisestä ympäristöstä, mielellään putkisto -tuotteiden parista.
SAP -järjestelmän tuntemus luetaan eduksesi.


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä näköalapaikan jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä.
Onnisen organisaation tuen työurallesi


Arvostamme

Sovellat osaamistasi ja asiantuntemustasi asiakkaan eduksi. Työskentelet oma-aloitteisesti ja saat aikaan tuloksia. Muutokset tai vastoinkäymiset eivät lannista sinua, vaan olet tarvittaessa valmis hakemaan uusia ratkaisuja asiakkaidesi hyväksi. Tiimityötaidot ja yhteistyökyky ovat tehtävässä menestymisen kannalta oleellisia.


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkailethan sähköpostiasi mihin kutsu mahdollisesti saapuu!


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti 
StaffPoint Oy || Kauppakatu 9 || 70100 KUOPIO
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi